Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο Κικίλιας ακολουθεί την παράνομη γραμμή Σαμαρά: Η παρακώλυση των πολιτικών δράσεων της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο νέος υπουργός ΠΡΟΠΟ, Κικίλιας, στους γνωστούς υβριστές της Χρυσής Αυγής, αρθρογράφους της εφημερίδας του Μπόμπολα, Μαρία Ψαρά και Λευτέρη Μπιντέλα.
Η άκρως αβανταδόρικη αυτή συνέντευξη δείχνει την πολιτική της εφημερίδας, αλλά και των συγκεκριμένων λιβελογράφων για άνευ όρων γονυκλισία στην κυβερνητική πολιτική του μνημονίου, που έχει φέρει σε απελπισία τους Έλληνες πολίτες. Πάμε, όμως, να δούμε τα γραφόμενα του Κικίλια.

Το πρώτο σημείο, στο οποίο αξίζει να σταθεί κανείς είναι στην αβάντα των λιβελογράφων για δήθεν «επιτυχία» στην σύλληψη Μαζιώτη. Ο Κικίλιας απαντώντας την ερώτηση – «πάσα» λέει ότι «η επιτυχία αυτή σε καμία των περιπτώσεων δεν υπήρξε τυχαία», ξεχνάει όμως να αναφέρει ότι πρώτον η μόνη συνεισφορά της κυβερνήσεως στην σύλληψη Μαζιώτη περιορίστηκε στο ότι αφέθηκε ελεύθερος από το καθεστώς των γραικύλων, από κοινού με άλλους πολλούς τρομοκράτες και δεύτερον αποφεύγει να αναφέρει ότι η επιτυχία ήτο προφανώς τυχαία, γιατί σε άλλη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δυνάμεις ΔΙΑΣ στην  περιοχή και την όλη επιχείρηση θα την είχε αναλάβει η Αντιτρομοκρατική.

Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι η αναφορά που κάνει ο Κικίλιας στην Χρυσή Αυγή, απαντώντας στην προτροπή των λιβελογράφων για νομοθέτηση ενός ιδιότυπου «αντιχρυσαυγίτικου» νόμου. Εκεί ο Κικίλιας επαναλαμβάνει τα ψέμματα του ντροπιασμένου Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας ότι «η συντεταγμένη πολιτεία διώκει παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές και όχι ιδέες». Τελικώς η παραπάνω φράση αυτοδιαψεύδεται, όποτε και αν τολμήσει κάποιο από τα ανδρείκελα της χούντας Σαμαρά να την εκστομίσει.

Αλήθεια, Κικίλια, αν ισχύει αυτό που λες τότε γιατί γίνανε μαζικές προσαγωγές στην Ακρόπολη; Ποια ήταν η «παραβατική» ή «εγκληματική» συμπεριφορά των Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών που προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ; Ακόμα και οι εμπαθείς φυλλάδες του καθεστώτος δεν ανέφεραν καμία έκνομη ενέργεια και έκαναν λόγο για «προληπτικές προσαγωγές». Άρα παραδέχονται ευθέως ότι συντελέστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις το αδίκημα της παραβίασης του Συντάγματος (άρθρο 11 Δικαίωμα του συνέρχεσθαι), της παράβασης καθήκοντος και της παρακώλυσης λειτουργίας κόμματος. Προτίθεστε, αλήθεια, να πατάξετε αυτές τις παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές εκ μέρους των αστυνομικών δυνάμεων; Ρητορική η ερώτηση, φυσικά…