Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«ΒΗΜΑ»: Ο «ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ» ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΣΥΧΝΑΖΕ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ» ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!

Μια ακόμα αποκάλυψη του πραγματικού καθεστωτικού ρόλου του προστατευόμενου αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη, κάνει το καθεστωτικό «Βήμα». Δεν το λέει βεβαίως στα ίσια, αλλά δε χρειάζεται και πολύ μυαλό για το καταλάβει ο καθένας. Ιδού η νέα απόδειξη:

«…Από μαρτυρίες που συγκέντρωσε «Το Βήμα» διαπιστώνεται ότι ο αντιεξουσιαστής που είχε δημιουργήσει την «πέμπτη γενιά αντάρτικου πόλης» και η αναζητούμενη σύντροφός του Πόλα Ρούπα ήταν παρόντες για πολλές ώρες σε καθημερινή βάση στην οδό Θ. Βορέου στην πλατεία Αμαρουσίου, σε απόσταση μόλις 3-4 μέτρων από....
σημείο όπου στέκονταν καθημερινά περιπολούντες αστυνομικοί. Παρότι η φωτογραφία του με την περούκα και τους τρόπους αλλαγής των χαρακτηριστικών του είχε δοθεί στη δημοσιότητα μετά τις ληστείες στα Μέθανα και στο Βελεστίνο επί τουλάχιστον εννέα μήνες, κανένας από τους αστυνομικούς αλλά και τους πάρα πολλούς θαμώνες της πλατείας στο Μαρούσι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι αυτός ήταν ο Νο 1 καταζητούμενος αντιεξουσιαστής».

Άραγε, τι άλλη μαρτυρία θέλουν για να βεβαιωθούν ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, ότι ο Μαζιώτης ήταν προστατευόμενος του ψευδοκράτους; Γιατί όσο… μαλάκας κι αν είναι ένας «καταζητούμενος» αρχιτρομοκράτης, δε θα πήγαινε «για πολλές ώρες σε καθημερινή βάση» να κάθεται σε μέρος που «στέκονταν καθημερινά περιπολούντες αστυνομικοί», παρά μόνο αν ήταν ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ!