Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ορκωμοσίες: Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αυγή, συλλυπητήρια στην Χούντα του Μνημονίου και τις “λοιπές” δημοκρατικές δυνάμεις

Τις ημέρες αυτές γίνονται οι ορκωμοσίες των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων. Η Χρυσή Αυγή έδωσε στις τελευταίες τοπικές εκλογές δυναμικό παρόν και έτσι σήμερα υπάρχουν δεκάδες Χρυσαυγίτες στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.


Με το μήνυμα μου αυτό επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υπερήφανους Έλληνες και τις τις υπερήφανες Ελληνίδες που έδωσαν την μάχη μέσα από τις γραμμές της Ελληνικής Αυγής σε ολόκληρη τη χώρα. Σε όλους όσους περιφρονώντας την λάσπη ενός σάπιου καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής δήλωσαν με την υπογραφή και με το ονοματεπώνυμό τους την συμπαράσταση τους σε αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής παράνομα, άδικα και αντισυνταγματικά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Εθνικιστές και πατριώτες της Ελληνικής Αυγής και συλλυπητήρια στη Χούντα του Μνημονίου και στα ορφανά του Μαρξ που έστησαν αυτές τις άθλιες παραστάσεις με τις λεγόμενες "αντιφασιστικές" συγκεντρώσεις έξω από τους χώρους ορκωμοσίας.

Ακόμη δεν το έχουν πάρει είδηση φαίνεται πως ένα 10% του Ελληνικού Λαού και έπεται συνέχεια προς τα άνω έχει απελευθερωθεί από τα δεσμά της άθλιας προπαγάνδας τους και την πλύση εγκεφάλου κατά της Χρυσής Αυγής από τα κανάλια και τις φυλλάδες των νταβατζήδων.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 28 Αυγούστου