Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Συνεχίζουν απτόητοι τα σκάνδαλα τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας του κλεφτοΠασόκ

Για μια ακόμη φορά το βαθύ κλεφτό - ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπά, στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον πρώην επικεφαλής του ΙΣΤΑΜΕ Η. Μόσιαλο.
Την προηγούμενη εβδομάδα δεσμεύτηκαν δύο λογαριασμοί του στην Ελλάδα από το ΙΚΑ για τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στους εργαζομένους του ιδρύματος, ύψους 170.000 ευρώ! Για όσους δεν γνωρίζουν, το ΙΣΤΑΜΕ αποτελεί μια ακόμη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, στην οποία μέτοχος κατά 90% είναι ο νυν διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Ο Ηλίας Μόσιαλος ωστόσο, λόγω της στενής σχέσης του με το Πασόκ, ως επικεφαλής της "Δυναμικής Ελλάδας", ενός φορέα που στηρίζει το εγχείρημα της Ελιάς, πέτυχε την διευκόλυνση και τακτοποίηση της οφειλής του σε 120 δόσεις, έπειτα από συνεννόηση με το διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ε.Σαλαγιάννη. Αυτό βέβαια, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Ελλήνων δανειοληπτών, οι οποίοι καταρρέουν οικονομικά και κοινωνικά για πολύ μικρότερες οφειλές.

Φυσικά, οικονομικά σκάνδαλα και ΠΑΣΟΚ δεν είναι κάτι καινούργιο, ωστόσο κάθε φορά μας εκπλήσσει η αναισθησία αλλά και η παντελής απουσία ανάληψης ευθυνών από τον συγκεκριμένο "προοδευτικό" κόμμα, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Είναι προφανές ότι ο κ. Η. Μόσιαλος δεν έχει καμία ευθύνη για οφειλές του ΙΣΤΑΜΕ προς το ΙΚΑ, οι οποίες οφειλές βρίσκονται σε διαδικασία ρύθμισης. Το ΠΑΣΟΚ ευχαριστεί τον κ. Μόσιαλο για την προσφορά του στο ΙΣΤΑΜΕ, κατά την διάρκεια της θητείας του σε αυτό».

Και τα σκάνδαλα του κλεφτοΠασόκ συνεχίζονται...