Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Καθημερινή: "Ο Σαμαράς θα επιλέξει τον κομμουνιστή, Πρόεδρο του 1%, Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας"

Το κυριακατικο πρωτοσέλιδο της ναυαρχίδας της Δεξίας στον καθεστωτικό τύπο, "Καθημερινής", αφιερώνεται στο μείζον πολιτικό ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γνωρίζοντας, εκ των έσω, η εφημερίδα τα τεκταινόμενα και τις ζυμώσεις που γίνονται ουσιαστικά ανακοινώνει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει ο Σαμαράς.

Φυσικά δεν είναι κάποιος "δεξιός" ή "πατριώτης" αλλά ο "πάντα πρόθυμος" και εκλεκτός των "εκλεκτών", ακραιφνής μαρξιστής - κομμουνιστής, Φώτης......
Κουβέλης.

Η "Φωνή της Αμερικής" προσδιορίζει τον μπάρμπα - Φώτη ως την ιδανική περίπτωση για να μπορέσει η Κυβέρνηση να ξεπεράσει τον σκόπελο των 180 βουλευτών και να συνεχίσει απρόσκοπτη τη... διάλυση του Έθνους μας.
Μάλιστα γίνεται λόγος για το ιδανικό άτομο που και οι σημερινοί "ανεξάρτητοι" βουλευτές θα "αναγκαστούν" να το ψηφίσουν, λόγω του μετριοπαθή χαρακτήρα του και της... προσαρμοστικότητάς του στα πολιτικά δρώμενα.
 Το άρθρο ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν μας λέει ότι ο αποτυχημένος Πρόεδρος ενός κόμματος που δεν κατάφερε να εκλέξει ούτε Ευρωβουλευτή μένοντας κάτω από 1%, λόγω του ότι είναι πάντα... σκυφτός στις διαταγές του "Μεγάλου Αφέντη" - Κυβερνήτη είναι ο.. ιδανικός για να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να ψηφιστεί και από τους... "αντάρτες" καθώς θα αποτελέσει την συγκολλητική ουσία "δεξιών" και "αριστερών" ως 'πρόσωπο κοινής αποδοχής' με μεταρρυθμιστικές απόψεις και λόγο - τραβεστί δηλαδή.

Τι λένε για όλα τα παραπάνω οι δεξιοί ψηφοφόροι της ΝΔ καλύτερα να το αφήσουμε στην κρίση τους στις επόμενες εκλογές που έρχονται καθώς ακόμη και με τον Φώτη Κουνέλη η κυβέρνηση δε θα βρει τους 180.
Άλλωστε δεν τους βρήκε όταν έδινε 'Γη και Ύδωρ', τώρα θα τους βρει με τον.... Μπάρμπα Φώτη του 1%;!

paspartoy