Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ακόμη ένα Success Story της μάστιγα του Μνημονίου: 150.000 Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας

Μια από τις σημαντικότερες πληγές που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίο (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ) τα τελευταία χρόνια είναι... ώθηση των νέων επιστημόνων μας στην ξενιτιά προς εύρεση εργασίας. (Τα τελευταία ρεπορτάζ κάνουν λόγο για 150.000)


Η πολιτική της λιτότητας, και η πολιτική των αντικινήτρων - μέσω φορολογίας, γραφειοκρατίας κτλ - στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή υποστήριξης των υπαρχόντων, δημιουργεί στρατιές ανέργων ή αγέλες προσωπικού μιας χρήσεως με πενιχρές αμοιβές.

Σε αυτό το περιβάλλον οι νέοι επιστήμονες στην παραγωγικότερη ηλικία τους, με.....
τρομερή διάθεσή και ενέργεια, έτοιμοι να τη διοχετεύσουν στην παραγωγή, καλούνται να... δημιουργήσουν και έτσι αναζητούν και άλλες λύσεις.

Στο κύμα αυτό της μετανάστευσης συμβάλλουν τεχνηέντως με δόλιο τρόπο τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ. Ρεπορτάζ επί ρεπορτάζ για τη μετανάστευση των νέων Ελλήνων επιστημόνων που ψάχνουν εναγωνίως μια θέση εργασίας σε όλο τον κόσμο. Η ύπουλη προσθήκη, από την πλευρά των ΜΜΕ, της αναζήτησης από ξένες χώρες "Ελλήνων επιστημόνων" αλλά και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα των..."σταδιοδρομιών" των Ελλήνων του εξωτερικού που βρήκαν τη "γη της επαγγελίας" σε κάποια άλλη πατρίδα επιδεινώνουν το φαινόμενο καθώς ο "μίμος" - μέσος μαζάνθρωπος δυστυχώς θαμπώνεται από την..."επιτυχία", μεμψιμοιρεί για το παρόν του και αναζητά διέξοδο... εκτός Ελλάδος.

Κάπως έτσι πετυχαίνει και ο "αιώνιος εχθρός" τη διάλυση του Έθνους μας, με την αγαστή συνεργασία των δουλικών του (Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ) και την αφαίμαξή του από το πολυτιμότερο στοιχείο του..
Τους νέους επιστήμονες που θα μπορούσαν να οικοδομήσουν ένα λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα ξεπερνώντας άμεσα την κρίση.

Για να επιτευχθεί η άμεση εισροή των νέων επιστημόνων στον παραγωγικό ιστό της Χώρας χρειάζεται σχέδιο που να εμφορείται από... εθνικές ιδέες που προτάσσουν πρωτίστως το συμφέρον της Πατρίδος και του Λαού και όχι του κεφαλαίου.

Κάτι τέτοιο ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ