Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πάλι την «είπε» η Βούλτεψη: Συναθροίζονται οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής για να μην εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας

Μας έχει συνηθίσει, ομολογουμένως, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, στην εκστόμιση ανοησιών. Το γεγονός και μόνο ότι αυτή είναι η κυβερνητική εκπρόσωπος δείχνει σε όλη του την γελοιότητα το φαιδρό πρόσωπο της κυβερνήσεως, που πεταρίζει από την γκάφα, στην πρόκληση την απεριόριστη ανοησία και τούμπαλιν.


Επ’ αφορμή της καταγέλαστης δήλωσης Σαμαρά στον καφενέ της Βουλής ότι «θα βρει τους 180 βουλευτές» και την ανταπάντηση Τσίπρα ότι «δεν θα τους βρει», η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε: «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να «γιορτάσει» με τον δικό του τυχοδιωκτικό τρόπο τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας...Έτσι, στη συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» -και προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των… «υπερμάχων του κοινοβουλευτισμού» στους 139- δεν διστάζει να συναθροίσει και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναζητώντας τις ακόμη και… στις φυλακές Κορυδαλλού!.... Κατόπιν της πρωτοφανούς αυτής ομολογίας σύμπραξης, με στόχο την καταστροφή της χώρας, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κανένα άλλο σημείο της συνέντευξης, με την οποία ο κ. Τσίπρας τολμά να προβαίνει σε υποδείξεις προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τον χρόνο έναρξης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή.»

Καταρχάς να γνωρίσουμε στην κα. Βούλτεψη ότι η λογική της «συναθροίσεως των ψήφων με την Χρυσή Αυγή», είναι τουλάχιστον φαιδρή, αφού προφανώς και δεν θα ρωτήσουμε κανέναν σχετικά με το τι θα υποστηρίξουμε κοινοβουλευτικά, ούτε πρόκειται να πάρουμε την άδεια από την Βούλτεψη ή τον Τσίπρα, προκειμένου να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας. Μπορεί, βεβαίως, η Βούλτεψη να μπερδεύεται επειδή στη ΝΔ πάντα παίρνουν την άδεια από την Μέρκελ για να κάνουν πολιτική, όμως εμείς στην Χρυσή Αυγή δρούμε μόνο κατά συνείδηση με αίσθηση καθήκοντός απέναντι στον Ελληνικό Λαό και μόνο.

Επιπλέον των παραπάνω αξίζει να ρωτήσει κανείς ποια η γνώμη της Βούλτεψη για την συνάθροιση των ψήφων της ΝΔ με την Χρυσή Αυγή στην περίπτωση του διορισμού των ιεροδιδασκάλων, που ήταν εθνική επιταγή; Εκεί δεν υπήρξε «σύμπραξη»; Ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος έδειχνε μάλλον χαρούμενος με την εξέλιξη, ιδιαιτέρως αφού το ΠΑΣΟΚ, μένοντας πιστό στους τούρκους βουλευτές του, είχε καταψηφίσει. Τι γνώμη έχει, αλήθεια, η Βούλτεψη για εκείνη την «συνάθροιση ψήφων»;

Εμείς, ως Χρυσή Αυγή, θα φροντίσουμε με κάθε τρόπο να πέσει η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Όχι επειδή «συμπράττουμε» με τον Τσίπρα, ούτε επειδή θέλουμε «συνάθροιση των ψήφων» ή οτιδήποτε άλλο. Θέλουμε να πέσει η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά επειδή αυτό απαιτεί ο Ελληνικός Λαός και επειδή – κυρίως – αυτό είναι το καλό για το Έθνος και την Πατρίδα, να απαλλαγεί από μία ξενόδουλη δικτατορία, που ως εκπρόσωπό της έχει μία περιπατούσα φαιδρότητα, η οποία μέχρι και την ημερομηνία του Αττίλα «άλλαξε» για να αποσείσει τις ευθύνες από την εθνοπροδοτική παράταξή της.