Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Χάος στον «Ελεύθερο Τύπο», εφιαλτική η κατάσταση στην έντυπη «ναυαρχίδα» της ΝΔ

Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν μόλις λίγες ημέρες, προκειμένου να εκτεθεί πλήρως η έντυπη «ναυαρχίδα» της ΝΔ, ο «Ελεύθερος Τύπος».


Ενώ, εξυπηρετώντας τα μικροκομματικά συμφέροντα του Μεγάρου Μαξίμου, είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο, το οποίο υποτίθεται πως περιέγραφε τα οικονομικά «ζόρια» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η πραγματικότητα σε καθημερινή βάση δείχνει ότι αν κάποιος βρίσκεται σε οικτρή οικονομική κατάσταση, αυτή είναι η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Όπως αναφέρει κυριακάτικο δημοσίευμα, οι δύο συνεκδότες του «Ελεύθερου Τύπου» αποφάσισαν να διαλύσουν την εταιρεία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να πληρώσει τους εργαζομένους, αφού δεν υπάρχει διοίκηση και πρέπει να διοριστεί νέα από το Πρωτοδικείο. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν εξώδικα και όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε η κατάσταση είναι χαοτική στην πιο σημαντική έντυπη υποστήριξη της ΝΔ.

Ήδη, ο «Ελεύθερος Τύπος» χρωστάει έναν μισθό στους εργαζομένους του, καθώς και τα δεδουλευμένα του 2013 από κυριακάτικα, άδειες και επιδόματα. Με απλά λόγια, αν δεν βρεθεί ένας «λεφτάς» να αναλάβει την εφημερίδα ή αν η ΝΔ δεν βρει κάποιον τρόπο να κρατήσει στην ζωή την άτυπη κομματική της εφημερίδα, τότε το «λουκέτο» αποτελεί μονόδρομο για τον «Ελεύθερο Τύπο».

Ίσως, μάλιστα, το «λουκέτο» να είναι τόσο κοντά, ώστε να μην προλάβει η εν λόγω φυλλάδα να κάνει νέο «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Όπως όλες οι σοφίες που περιέχουν οι αλάνθαστες Λαϊκές ρήσεις, έτσι και αυτή που λέει «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα» περιέχει το δικό της πικρόχολο μήνυμα στην περίπτωση του «Ελεύθερου Τύπου».

Γιώργος Μάστορας