Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; ΜΗ ΜΑΝΤΕΥΕΤΕ – ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Επίδειξη χιουμορ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η έμπνευση της Καθημερινής να φιλοξενήσει άρθρο του Κώστα Σημίτη για την μεταπολίτευση!

Θα αναρωτηθείτε βεβαίως, πως ειναι δυνατόν να θεωρούσαν τοσο ηλιθίους τους αναγνώστες τους, καλλιεργώντας τέτοια σενάρια για τον άνθρωπο που κρύφτηκε στην μασχάλη της κ. Δάφνης ώστε να γλιτώσει την πανωλεθρία από τον Καραμανλή. 
 
Λησμονεί και η εφημερίδα και το Αλαφουζέϊκο (ίσως και ο Σημίτης) οτι ο Σημίτης υπήρξε:

-Ο πρωθυπουργός του πλιάτσικου του χρηματιστηρίου, οπου καταληστεύθηκε ιδιωτική και δημόσια περιουσία και μεταφέρθηκε νύχτα σε τράπεζες του εξωτερικού.

– Ο πρωθυπουργός του ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων, από το οποίο ήδη ο.....
Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στην φυλακή και έπεται ο Παπαντωνιου. Το περίεργο είναι πως παραμένει ελεύθερος ο κατά το νόμο υπεύθυνος, που λέμε και στις εταιρείες, Κώστας Σημίτης.

-Ο πρωθυπουργός της μίζας απο την Siemens. Που ενώ ο κυριος Τσουκάτος έχει ομολογήσει, οι ταμίες εχουν παραδεχθεί οτι παρέλαβαν για λογαριασμό του κόμματος, ο κατά το νόμο υπεύθυνος, που λέμε…

-Ο πρωθυπουργος της ολέθριας απάτης των Swaps που εκτός απο την ΕΕ, έδωσε την χαριστική βολή στην Ελληνική οικονομία το 2009 που αυτά άρχισαν να σκάνε. Το ότι ΥΠΟΙΚ τότε βρέθηκε ο στενός του συνεργάτης, Παπακωνσταντίνου για να τα συγκαλύψει, ήταν απολύτως τυχαίο.

-Ο πρωθυπουργός της έσχατης προδοσίας των Ιμίων και των γκρίζων ζωνών.

-Ο πρωθυπουργός προϊστάμενος του Πάχτα που έφυγε νύχτα για να γλιτώσει την συντριβή.


Τέλος το αλαφουζέϊκο μαζί με το μπομπολέϊκο μας είχαν πρήξει με τά επικά γκάλοπ το 2003 που αποκάλυπταν “ολική επαναφορά Σημίτη…” Και αυτός λίγες ημέρες μετά παραιτήθηκε!
 
Υ.Γ. Πολιτικά φαντάσματα σου σερβίρουν οι καναλάρχες – εκδότες – εργολάβοι ρε Έλληνα… Μην ψάχνεις να βρεις την αιτία της συμφοράς σου… Απλά μην τους πιστεύεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…
 
ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ