Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τα ψέμματα του Βηματοδότη

Έγραψε τα παρακάτω ψεύδη ο Βηματοδότης με τίτλο: "Τα κολπάκια της Ζαρούλια":

"Οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται για να εφαρμόζονται. Αυτά προβλέπει το Σύνταγμα, το γνωρίζουν οι πάντες, χωρίς καν να είναι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής.
Υπάρχει, ως γνωστόν, δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία η Ελένη Ζαρούλια παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό. Της επιτρέπεται μόνον να πηγαίνει στη Βουλή για να ασκεί τα βουλευτικά καθήκοντά της. Ελα όμως που θέλησε να αγνοήσει τη δικαστική απόφαση και ζήτησε να επισκεφθεί τον προφυλακισμένο σύζυγό της. Και βεβαίως της το απαγόρευσαν. Και τώρα διαμαρτύρεται..."

Να ενημερώσω λοιπόν, όσους άτυχους τον διαβάζουν, ότι δεν έχει υπ' όψη του την ανακριτική διάταξη και έτσι διάλεξε να παραπληροφορήσει σκόπιμα τους αναγνώστες του.

Η Αλήθεια έχει ως εξής: Ο εισαγγελέας Ντογιάκος έκανε πρόταση να μη πηγαίνω να βλέπω τον παράνομα έγκλειστο σύζυγό μου, δικαίωμα βάση του ισχύοντα νόμου, το οποίο έχει και ο τελευταίος πρεζέμπορας, κλέφτης...  Τελικώς δεν πέρασε η κατάπτυστη, ανήθικη και συμπλεγματική πρόταση, καθότι συναποφασίστηκε να πηγαίνω να επισκέπτομαι τον σύζυγό μου μία φορά τον μήνα!

Και επειδή μας κάνει και μαθήματα νομικής ο Βηματοδότης, να του πω ότι και οι νόμοι υπάρχουν για να εφαρμόζονται και για να μη αναφερθώ στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Συνταγματικά μου δικαιώματα, θα αναφερθώ στον κανονισμό του σωφρονιστικού κώδικα στο άρθρο 52, το οποίο αναφέρει ότι οι φυλακισμένοι δικαιούνται να βλέπουν τους οικείους τους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Αν του διαφεύγει, το να τηρούνται οι νόμοι, τον ενημερώνω, ότι και ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για πληρωμένες γραφίδες οι οποίες παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο και γεμίζουν ψέμματα το αναγνωστικό τους κοινό.

Ελένη Ζαρούλια
Βουλευτής Β' Αθηνών
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Λ.Σ. Χρυσή Αυγή