Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΤΖΑΜ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟ’ ΡΙΞΕ ΣΤΗΝ… ΚΛΑΨΑ;

Γράφει ο Αντίοχος.

Εντελώς ξαφνικά κι απρόσμενα, αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο κόκκινος ληστοτρομοκράτης Μαζιώτης μετήχθη στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης. 

«Στόχος των αρχών», σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, «ήταν να μην αφήσουν τον Μαζιώτη να έχει καμία επικοινωνία με καταδικασμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς ή άλλους τρομοκράτες που είναι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό».
 
Μπούρδες! Γιατί κατέληξε στα Διαβατά ο προστατευόμενος; Προφανώς, πήρε πολύ αέρα κι έκανε μαγκίτσες στους.....υπερκρατικούς εντολοδότες του και πιθανόν επιχείρησε να τους εκβιάσει κιόλας (ξέρετε, «αν δε μου κάνετε αυτό ή εκείνο… θα τα μαρτυρήσω όλα, θα πω πως εσείς με βάζατε» και τέτοια…) και τον έστειλαν στα Διαβατά για να μάθει ποιος κάνει κουμάντο.

Το αστείο στην υπόθεση, που δείχνει και το πόσο γιαλαντζί επαναστάτες είναι οι κομμουνιστές, είναι ότι μόλις μαθεύτηκε η μεταγωγή του στα Διαβατά, ο συνήγορός του (και μόνιμος συνήγορος σχεδόν όλων των κόκκινων τρομοκρατών…) Φυτράκης, το ’ριξε στην κλάψα, δηλώνοντας πως «ο κρατούμενος δεν είχε ζητήσει να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, αντίθετα είχε κάνει αίτηση να τον επισκεφτούν, την προσεχή Τετάρτη, στον Κορυδαλλό οι γιατροί από τον Ευαγγελισμό που τον εγχείρησαν μετά τον τραυματισμό του», «κανείς δεν μας ενημέρωσε», «η μεταγωγή βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του» και άλλα ηχηρά παρόμοια, που μόνο σε επαναστάτη δεν ταιριάζουν.
 
(ΥΓ) 1: Κλαίνε οι επαναστάτες μωρέ (κατά το «πονούν τα παληκάρια»…);
 
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, τι γίνεται με τη Ρούπα; Δεν την εντόπισε ακόμα η… αμαζόνα της (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατικής»; 

(ΥΓ) 3: Σε δημοσίευμα της φυλλάδας του Μπόμπολα, αναφέρεται ότι «Οι επικεφαλής των ερευνών είναι βέβαιοι ότι υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, στο οποίο έχουν αποθηκευτεί εκρηκτικά, όπλα και μηχανές. Το γεγονός ότι είχαν «δει» τον Μαζιώτη να κινείται στα πέριξ του Αγίου Νικολάου, αλλά και να κατεβαίνει στον σταθμό του Ηλεκτρικού, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εκεί βρίσκεται η γιάφκα». Καλά, αφού τον έβλεπαν οι «αρχές» εκεί που εκινείτο, γιατί άραγε δεν τον τσάκωναν; Ε;
 
ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ