Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ… Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πλήρως υποταγμένη η ψοφοδεξιά στους μαρξιστές.

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… δημοκρατικό κόμμα, εξέφρασε στον Βήμα fm ο ευρωβουλευτής (πλέον…) της νουδούλας, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Επιπροσθέτως, ο νεοδημοκράτης συνέστησε στην ηγετική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράφει τους βουλευτές που υπερασπίζονται κόκκινους ληστοτρομοκράτες:

«Πάντα υπάρχουν κάποιες φωνές οι οποίες ουσιαστικά είναι...
παραφωνίες στο ΣΥΡΙΖΑ, που το έχουμε δει και σε επίπεδο κοινοβουλίου, πολιτικής συμπεριφοράς, αν θέλετε υποστηρίζοντας ενόρκως στα δικαστήρια ανθρώπους που αντλούν την δράση τους από τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν είναι κάτι που θέλει η δημοκρατική Ελλάδα ως μήνυμα για την κοινωνία. Εμείς λοιπόν αν είχαμε τέτοια φαινόμενα μέσα στην Ν.Δ. θα αναλαμβάναμε δράση. Αυτό πρέπει να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ένα θέμα είναι τι κάνει το κόμμα και το άλλο θέμα είναι πώς χειρίζεται τους βουλευτές τους. Αν ένας βουλευτής της Ν.Δ. πήγαινε να κάνει αυτό το πράγμα τι θα λέγαμε; Από εδώ και εμπρός, ας διαγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ τους βουλευτές που κάνουν αυτή την δουλειά, να τελειώνει το θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει θέση. Είναι πολιτικό το θέμα πια. Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικό κόμμα και αλίμονο αν δεν πίστευα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δημοκρατικό».

Τι θέλει να πει ο «ποιητής»; Είναι προφανές, ότι έρχονται πρόωρες εκλογές και η «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα καταστεί αναπόφευκτη από το εκλογικό αποτέλεσμα. Με το γλύψιμο, λοιπόν, στον ΣΥΡΙΖΑ, πιάνει «πόρτα για το χειμώνα» ο Κεφαλογιάννης και βάζει υποθήκη για να γίνει υπουργάρα στη μελλοντική συγκυβέρνηση, με τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ! Κι όσο πλησιάζει ο καιρός, όλο και περισσότεροι ψοφοδεξιοί… γαμπροί της εξουσίας θα εκδηλώνονται τοιουτοτρόπως…
 
Paspartoy