Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Όταν η αδικία γίνεται Νόμος, τότε είναι Καθήκον ΟΛΩΝ μας να αντισταθούμε!


Αυτό ήταν ένα δικό μας σύνθημα, που είδα ένα απόγευμα σε ένα τοίχο σε μια μικρή αφίσα.

Μέσα στο βαθύ καλοκαίρι του έτους 2014 τίποτα ΔΕΝ μπορεί να αποδώσει καλύτερα, το πως νοιώθουν όλοι οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Η τηλεόραση καθημερινά έχει κυριολεκτικά ευνουχίσει το ηθικό του Έλληνα πολίτη, δείχνοντας του ολοένα και περισσότερο τι τον περιμένει στα αμέσως επόμενα χρόνια. Η τηλεθέαση σε ορισμένες "σοβαρές" πολιτικές συζητήσεις, μοιάζει και είναι ένα κακόγουστο αστείο, που κάποιοι βάλθηκαν να παίξουν στην πλάτη ενός περήφανου και ιστορικού λαού. Οι τηλεαστέρες των εκατομμυρίων ευρώ μαζί με "περισπούδαστους" οικονομολόγους και σε ζωντανές συνδέσεις με την Αμερική, βγάζουν στον πολύτιμο και βρώμικο τηλεοπτικό τους αέρα, ειδήμονες Έλληνες καριερίστες με περγαμηνές και επιστημοσύνη!

Όταν αρχίζουν να ομιλούν τα "ιερά" αυτά Οικονομικά μεγαθήρια, ο περισπούδαστος και γεμάτος τηλεοπτικά βραβεία δημοσιογράφος, με τις "κατάλληλες" πάντα ερωτήσεις, φτάνει και στην ουσία που καίει τον "μέσο"Έλληνα. Η μπαρουφολογία-Βαρουφολογία που γίνεται είναι άνεύ προηγουμένου ΑΛΛΑ και άνευ ουσίας!

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή το 3ο ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα σύμφωνα με την σύμφωνη ΨΗΦΟ 540.000 Ελλήνων, ενώ έχει Θέσεις για αυτήν την Οικονομική λαίλαπα που διαλύει το Ελληνικό Έθνος ΔΕΝ καλείται ΠΟΥΘΕΝΑ σε ΚΑΝΕΝΑ μέσο μαζικής επικοινωνίας (ΜΜΕ).

Στην Ελλάδα των μνημονίων και του ξεπουλήματος της Πατρίδος, η Αδικία έγινε Νόμος του κράτους, οι οικογένειες τείνουν να διαλυθούν ΜΗ αντέχοντας τα δυσβάσταχτα Ανθελληνικά μέτρα που με ευκολία και χωρίς καμία αιδώ, το κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα των 291 βουλευτών του "Συνταγματικού τόξου" ψηφίζει εις βάρος του Ελληνικού Λαού. ΔΕΝ είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα, στην χώρα που έδωσε πριν χιλιάδες χρόνια, τα φώτα της Δημοκρατίας στον υπόλοιπο κόσμο, να έχει προχωρήσει με αυταρχικότητα στην επιβολή οικονομικών μέτρων από μια Συγκυβέρνηση παρωδία και η Ελληνική βουλή να λειτουργεί με θερινό τμήμα, την ώρα που Έλληνες πηδούν από τα μπαλκόνια του σπιτιού τους.

Η Χρυσή Αυγή, όταν συνεχώς λέει ότι θα ζητήσει Λογιστικό Έλεγχο, λέει το αυτονόητο που λέει ο καθένας μέσα στην ίδια του την ζωή όταν καλείται να αγοράσει η να πουλήσει το οτιδήποτε.
ΔΕΝ είναι Δυνατόν να έχουμε φτάσει τυχαία ως εδώ, ΔΕΝ υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην θέλει να μάθει ποιος ευθύνεται για αυτή την τραγική κατάσταση, ΔΕΝ είναι λοιπόν λογικό που αυτό το σύστημα εξουσίας μας οδήγησε χωρίς λόγο στην φυλακη; Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό κόμμα που μπήκε στην Ελληνική Βουλή, λέγοντας την Αλήθεια με πολύ απλά λόγια: οι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι ΨΕΥΤΕΣ πρέπει να οδηγηθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη.

Σε αυτήν την Δεινή κατάσταση, που έχει περιέλθει η πλειοψηφία των Ελλήνων με τον φόβο της απόλυςης να αιωρείται καθημερινά,με ανεργία στο 30%, με νεανική ανεργία στο 60%, με ένα Δημόσιο Χρεός που καθιστά την χώρα δόλωμα στις διαθέσεις "κάποιων" όρνεων, με μία Διοίκηση διορισμένη από την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με χρέη όλων των Ελλήνων στις τράπεζες που αποτιμώνται σε Δις Ευρώ, με χρεή στην εφορία, με λογαριασμούς ΔΕΚΟ (ΔΕΗ) να πληρώνονται σε δόσεις, με την ακίνητη περιουσία να φθίνει ΚΑΠΟΙΟΙ πρέπει να απαντήσουν στην Ελληνική Βουλή. Η Βουλή των Ελλήνων όμως έκλεισε τον Ιούνιο  και ήδη κυκλοφορούν στα περιοδικά "ποικίλης" ύλης φωτογραφίες νεόπλουτων πολιτικών ,που διαφημίζουν την ατάκα της Δεκαετίας: σεμνά και ταπεινά που είχε πει ο Κ. Καραμανλής ο νεότερος! Ο Πρώην πρωθυπουργός της Έλλάδος Γ. Παπανδρέου "τραβάει κουπί" ιδρώνοντας σε νησία, σε σουίτες εκατοντάδων ευρώ, τρώγοντας ψάρι και σαλάτες, την ώρα που έχουμε κατάργηση της ΑΣΥΛΙΑΣ όλων των περιουσιακών στοιχείων του λαού μας, την ώρα που τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  οφείλουν εκατομμύρια ευρώ στις πτωχευμένες τράπεζες.

Ο "υποψήφιος" Πρωθυπουργός της Εναλλακτικής Αριστεράς Mr. Alexis, ενώ έφυγε από την Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το Ξεπούλημα του 30% της ΔΕΗ, έχει αφήσει πίσω στα βουλευτικά έδρανα παρακαταθήκη τους τηλεοπτικούς Βουλευτές του να δίνουν την μάχη στα δελτία παραπληροφόρησης των 8μ.μ.

Το φθινόπωρο προβλέπεται καυτό στην πολιτική ατζέντα της χώρας, με την Τρόικα να ζητά κυριολεκτικά το αίμα των Ελλήνων, με τα μακροοικονομικά δεδομένα σε πλήρη κατάρρευση, με την κοινωνία να βράζει, με τους φόρους να δίνουν την χαριστική βολή στα νοικοκυριά, με το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό σε πλήρη αταξία, με τις τιμές των βασικών προιόντων διαβίωσης να έχουν πάρει την ανιούσα, γενικά μια απερίγραπτη κατάσταση που πρέπει σύντομα να αντιμετωπιστεί από μια σοβαρή Εθνική Ηγεσία.

Σαν φάρος σε έναν ωκεανό μιζέριας και απαισιοδοξίας, ο Λαικός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Καλεί ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, που καθημερινά νοιώθουν βαθιά στο πετσί τους την Αδικία, να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ σε αυτό το Ανθελληνικό πολιτικό σύστημα, να συνταχθούν και να συμπορευτούν μαζικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών που δηλητηριάζουν την ζωή μας.

Παναγιώτης Παγκάκης, οικονομολόγος