Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πασόκ και ΝΔ διαλύουν τον θεσμό των λαϊκών αγορών προς όφελος των μεγάλων τραστ

Την Τετάρτη συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο οικονομικών, ετοιμάζουν οι αγρότες  πωλητές λαϊκών αγορών. Δυο μήνες μετά τις εκλογές και παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις η χούντα Σαμάρα,
Βενιζέλου, υλοποιεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της στους χορηγούς της (βλέπε μεγάλο κεφάλαιο) για διάλυση του αγροτοπαραγωγικου τομέα της χώρας και δη' του θεσμού των λαϊκών αγορών που έχει πρόσβαση κάθε  μικροπαραγωγος και αγρότης να διαθέσει την παραγωγή του απευθείας στο καταναλωτικό κοινό.

Η ανικανότητα και τα γλειψίματα κάποιον μεγαλοσυνδικαλιστών οδήγησε τον κλάδο στα σημερινά αδιέξοδα, έτσι ώστε ανεμπόδιστα να παραδοθεί η παραγωγή και η διάθεση των αγροτικών προϊόντων στα μεγάλα τραστ.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στις δεσμεύσεις της, να προασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Ελλήνων αγροτών και εργατών, θα δώσει την μάχη της εντός και εκτός βουλής όπως άλλωστε έπραξε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις του κλάδου λίγο πριν τις πρόσφατες εκλογές, όπου τα δυο κόμματα των απατεώνων που κυβερνούν απέσυραν το νομοσχέδιο για να το επαναφέρουν αμέσως μετά την «απομάκρυνση μας από τις κάλπες».

Χρυσή Αυγή η μονή λύση για να ξαναβρεί ο Έλληνας εργάτης και ο Έλληνας παραγωγός την χαμένη του ηρεμία, το απολεσθέντα εισόδημα τους και κυρίως Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Χρήστος Μουλάς - Πρώην Πρόεδρος Δ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών