Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος.
Όταν η Ελλάς είχε πολίτευμα βασιλευομένης δημοκρατίας, οι αριστεροί «δημοκράτες» κατηγορούσαν τον βασιλέα ότι ανακατεύεται στην πολιτική, άρα δε λειτουργεί ως Ανώτατος Άρχων του τόπου.
 
Τα χρόνια πέρασαν, ο βασιλεύς αντικαταστάθηκε με πρόεδρο, ωστόσο οι πολιτικές παρεμβάσεις παραμένουν, τώρα μάλιστα πολύ πιο ωμές από τις «κομψές» του παρελθόντος.
 
Έτσι, ο πρώην μόνιμος υπουργός Εξωτερικών του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ τις περιόδους της μεγάλης λεηλασίας της χώρας (άρα και συνυπεύθυνος για τη σημερινή μας κατάντια…) και νυν πρόεδρος Κάρολος (ευτυχώς, όχι για πολύ ακόμα…), έκανε μια......επετειακή δήλωση για την 40ή επέτειο της αποκατάστασης της κλεπτοκρατίας-ξενοκρατίας και εστράφη ως κοινός επαρχιακός κομματαρχίσκος κατά του τρίτου κόμματος της χώρας και των 536 χιλιάδων ψηφοφόρων του! Ιδού το κομματαρχιλίκι του υποτιθέμενου «προέδρου όλων των Ελλήνων»:

«Απέκτησε δυνάμεις, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που κηρύττει το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό. Μπορεί κανείς να επιχειρήσει πολλές ερμηνείες γι’ αυτό το φαινόμενο, που δεν μας τιμά ως χώρα και ως λαό, όμως η ουσία είναι ότι η Δημοκρατία υπέστη πολλαπλά χτυπήματα».

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, δεν είναι η πρώτη του φορά. Το έχει ξανακάνει…
 
(ΥΓ) 2: Ποιος ήταν ο μόνος πολιτικός παράγων της χώρας που δεν έβγαλε ανακοίνωση καταδίκης –έστω και υποκριτική- για τις φρικτές δολοφονίες των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη; Ναι, πολύ καλά καταλάβατε, ο πρόεδρος Κάρολος και όλοι μπορούμε να εννοήσουμε το γιατί…
 
(ΥΓ) 3: Πρόεδρε Κάρολε, όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος. Κι εκείνο που μένει είναι η υστεροφημία του καθενός. Το πολιτικό σου τέλος, λοιπόν, ευτυχώς για την Ελλάδα και το λαό της, πλησιάζει. Και τι θα γράψει η ιστορία για σένα; Θα γράψει στα πιο μαύρα της κατάστιχα, ότι ήσουν ο άνθρωπος που υπέγραψε το Μνημόνιο της δυστυχίας μας και όλους –μα όλους- τους εφαρμοστικούς του νόμους καθώς επίσης και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, δηλαδή το σύγχρονο κουρέλιασμα του Συντάγματος και κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας. Και μόνο οι ευχές των Ελλήνων δε θα σε συνοδεύουν για την υπόλοιπη ζωή σου και μετά απ’ αυτήν…
 
Πασπαρτου