Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που σέβεται τα χρήματα του ελληνικού λαού και δεν τον κλέβει!

Διθυραμβικό - διαφημιστικό ρεπορτάζ φιλοξενούσε προ ημερών ο «Βηματοδότης» για συγκεκριμένη συμμορία της ακροαριστεράς, της οποίας ο προεδρεύων είχε θεαθεί πλησίον του εμπρησμού της Marfin, που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία 4 συμπολιτών μας.
Ο λόγος για το διθυραμβικό αυτό δημοσίευμα της γνωστής υβριστικής και συκοφαντικής στήλης του πάλαι ποτέ κατοχικού «Ελεύθερου Βήματος» ήταν τα έξοδα της εν λόγω οργανώσεως για τις ευρωεκλογές. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξόδεψε μονάχα 40.300 ευρώ για τις ευρωεκλογές.

Βέβαια αν κάποιος κάνει αντιπαραβολή με το ποσοστό που έλαβε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές θα αντιληφθεί ότι το λεγόμενο «value for money» ήταν πολύ κοντά στην αντίστοιχη τιμή απόδοσης για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν υπήρχε καν θέμα για να σχολιάσει η εφημερίδα. Συγκεκριμένα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έλαβε 41307 ψήφους, γεγονός που σημαίνει ότι πλήρωσε 1 ευρώ την ψήφο περίπου.

Υπήρξε όμως στις εκλογές και ένα άλλο κόμμα που είχε τόσο χαμηλά έξοδα, λαμβάνοντας μάλιστα 536.910 ψήφους. Ο λόγος, φυσικά, για την Χρυσή Αυγή, η οποία σεβόμενη το γεγονός ότι τα χρήματα του Ελληνικού Λαού δεν πρέπει να σπαταλούνται, αλλά να επιστρέφουν σε αυτόν, διεξήγαγε τον Αγώνα της στις ευρωεκλογές έχοντας συνολικά έξοδα 40.759,48 ευρώ, δηλαδή μόλις 400 ευρώ παραπάνω από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του 0,72%.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξόδεψε τα λεφτά του Ελληνικού Λαού σε φιέστες και «αβανταδόρικα» δημοσιεύματα στον εγκάθετο Τύπο της διαφθοράς.

Αντιθέτως περιόρισε στο ελάχιστο τα προεκλογικά της έξοδα, επιλέγοντας να κάνει ακόμα περισσότερες διανομές τροφίμων, επιστρέφοντας τα λεφτά του Ελληνικού Λαού, στον νόμιμο δικαιούχο τους.