Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

40 χρόνια κλεπτοκρατίας με πρώτο κλέφτη το ΠΑΣΟΚ!

Εάν το θράσος ήταν Ολυμπιακό άθλημα, τότε δίχως την παραμικρή αμφιβολία, οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ θα ήταν ολυμπιονίκες.


Με περισσή αλαζονεία και χωρίς καμία αιδώ, οι ληστοσυμμορίτες της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την σημερινή αποκατάσταση της Κλεπτοκρατίας. Ενθαρρυμένο από το επαίσχυντο χθεσινοβραδυνό μήνυμα του πρώτου πολίτη του καθεστώτος της Κλεπτοκρατίας Παπούλια και βεβαίως από την ασυλία που τους παρέχει αφειδώς και ποικιλοτρόπως η έτερη εγκληματική συμμορία της ΝΔ του Σαμαρά, το κλεφτοΠΑΣΟΚ συμπεραίνει:

«Σαράντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, μας επιτρέπουν πλέον να.....
αξιολογήσουμε δίκαια και ψύχραιμα την περίοδο της μεταπολίτευσης, που παρά τα προβλήματα και τις αντιφάσεις της, υπήρξε η καλύτερη περίοδος του τόπου μετά την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους»!

Πράγματι, για τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ πρόκειται για μια περίοδο αντίστοιχη του χρυσού αιώνος του Περικλή: αφού έκαναν αντίσταση στο Στρατιωτικό Καθεστώς της Επταετίας από την Γερμανία, τον Καναδά και την Γαλλία, επέστρεψαν στην Ελλάδα με τα ζιβάγκο, αλλά πολύ σύντομα ανήλθαν πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Τα ζιβάγκο έγιναν πανάκριβα κοστούμια, τα σπιτάκια μεταλλάχτηκαν σε βίλες, οι τραπεζικοί λογαριασμοί γέμισαν τόσο ώστε να πρέπει να ανοιχτούν νέοι σε τράπεζες του εξωτερικού. Ο κρατικός μηχανισμός δέχτηκε μια πλημμυρίδα πασοκικής εισβολής, καθώς η ψήφος στο κλεφτοΠΑΣΟΚ είχε και το αντάλλαγμά της: εξασφάλιση μιας θέσης στο δημόσιο, «αξιοκρατικά» πάντα.

Το κόμμα των κλεφτών έγινε Κράτος και το Κράτος έγινε ακραιφνώς κομματικό. Οι σοσια-ληστές έστησαν τους παρακρατικούς τους μηχανισμούς και χάρη σε αυτούς διατηρήθηκαν για πάνω από 20 χρόνια στην εξουσία. Αναμφισβήτητα, το Καθεστώς των οικονομικών σκανδάλων, της μίζας, της απάτης, των εργολάβων του δημοσίου, της διαπλοκής πολιτικών, δικαστικών και δημοσιογράφων φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα, που κάποιοι επιχειρούν να επαναφέρουν την ιδεολογία του μίσους και του φασισμού καλούμαστε και πάλι να προασπίσουμε τη Δημοκρατία μας από ακραίες και μισαλλόδοξες φωνές που νοσταλγούν τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας», αναφέρει το κλεφτοΠΑΣΟΚ στην άξια χλευασμού ανακοίνωσή του.

Διότι βεβαίως, αν δεν προασπίσουμε την «δημοκρατία» μας, πώς θα υπάρχουν Τσουκάτοι, Μαντέληδες, Τσοχατζόπουλοι, Παπαντωνίου, Βενιζέλοι για να κατακλέβουν το Λαό μας και να τσεπώνουν τις μίζες των ξένων; Πώς θα υπάρχουν Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Χρυσοχοίδης κ.λ.π. για να φέρνουν με το έτσι θέλω τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Τρόικα και για να υπογράφουν τα Μνημόνια;

Με απλά λόγια, ορθώς και δικαίως το ΠΑΣΟΚ εορτάζει με κάθε επισημότητα τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Κλεπτοκρατίας. Άλλωστε, ο Σαμαράς και η ΝΔ όχι μόνο δεν έστειλαν στη Δικαιοσύνη τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ, αλλά τους επιβραβεύουν ως κυβερνητικούς εταίρους, καλύπτοντας τα τεραστίων διαστάσεων οικονομικά σκάνδαλα της συμμορίας της Χαρ. Τρικούπη. Το δυσάρεστο για το κλεφτοΠΑΣΟΚ είναι πως σ' αυτό το πανηγύρι της αποκατάστασης της κλεπτοκρατίας, εορτάζει παρέα με τις υπόλοιπες δυνάμεις του κλεπτοκρατικού τόξου. Ο Ελληνικός Λαός, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες οι οποίοι δεν τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο και τους λοιπούς καρχαρίες της πασοκικής πανούκλας, δεν έχουν τον παραμικρό λόγο για να εορτάσουν.
 
Καμιά ανοχή στο Καθεστώς της Κλεπτοκρατίας - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!