Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ήταν όλοι και όλες στην γιορτή του καρότου! O Δήμαρχος, η Περιφερειάρχης και άλλες πολλές... πρεσβείες


Μικρή (ευτυχώς) ήταν η προσέλευση στο φεστιβάλ υπερηφάνειας των ομοφυλόφιλων στο κέντρο της Αθήνας παρά την ανελέητη προπαγανδιστική προσπάθεια των ΜΜΕ, του δήμαρχου Αθήνας Καμίνη, της νεολαίας του Σύριζα και των συνιστωσών.


 Έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά (σε ότι αφορά τις λεσβίες εκτός και αν έχει βρεθεί τρόπος τεχνητής γονιμοποίησης και των gay) με τίτλο "Οικογενειακή Υπόθεση" και με αφίσα, δύο άνδρες (τον Αδάμ και... τον Αδάμ!) και στη μέση ένα ... παιδάκι με μια κορδέλα σύμφωνο της κοινότητας των ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλ)!

Οι χώρες που στηρίζουν την παραπάνω "δημοκρατική" εξέλιξη στην Ελλάδα είναι: ΗΠΑ, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Γαλλία, Βρετανία, Σουηδία, Φινλανδία, Δανία και Καναδάς.

Ο δήμαρχος Καμίνης, κήρυξε την έναρξη της φετινής διοργάνωσης δηλώνοντας πως «Η μάχη των δικαιωμάτων κάθε μέρα κερδίζεται. Υπάρχουν οπισθοχωρήσεις καθώς έχουν σηκώσει κεφάλι οι δυνάμεις του μίσους. Θα τους πολεμήσουμε μαζί».

Η περιφερειάρχης Αττικής του Σύριζα Ρένα Δούρου δήλωσε πως «Είναι μια διοργάνωση που χαίρομαι να τη βλέπω να μεγαλώνει και να ωριμάζει.

Είμαστε όλοι εδώ.» Άλλωστε είναι τοις πάσι γνωστό ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων με τη συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα έλκονται από "αριστερούς επαναστάτες" θεωρώντας, και όχι αδίκως τις περισσότερες φορές, πώς ήταν και οπαδοί της "ελεύθερης έκφρασης" και της "διαφορετικότητας".

Και μη χειρότερα…