Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Δεν Υπογράφουμε Πιστοποιητικά Νομιμοφροσύνης!


Η απόφαση των ανακριτικών αρχών, να αφεθεί ελεύθερος ο αποστάτης της Χρυσής Αυγής, δίχως τον παραμικρό περιοριστικό όρο, στέλνει ένα μονάχα μήνυμα από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και 540.000 περίπου ψηφοφόρους του: προσκυνήστε το καθεστωτικό Λάβαρο της υποταγής και του ραγιαδισμού και είστε ελεύθεροι!


Αν ο κατ' οίκον περιορισμός ο οποίος επιβλήθηκε στον συναγωνιστή Δ. Κουκούτση και η απαγόρευση στον συναγωνιστή Μ. Αρβανίτη να συμμετέχει σε εκδηλώσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ήσαν αποφάσεις οι οποίες καθιστούν το νομικό μας πολιτισμό κατώτερο του αντίστοιχου του Σουδάν και της Σομαλίας και παραβιάζουν κατάφωρα το Σύνταγμα της χώρας, τότε η αντιμετώπιση της οποίας «έτυχε» ο αποστάτης βουλευτής Λαρίσης, αποτελεί την σφραγίδα την οποία θα θέσει στην δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όχι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του παρόντος, αλλά ο ιστορικός του μέλλοντος. Και η σφραγίδα αυτής της υποθέσεως θα γράφει δίχως την παραμικρή αμφιβολία στυγνή, παράνομη κι αντισυνταγματική, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!

Επιπλέον όμως, το σκεπτικό της απόφασης του εισαγγελέως Ντογιάκοφ και των ειδικών εφετών-ανακριτριών Κλάποφ και Δημητροπούλοφ, καταδεικνύει σαφέστατα, ποιος οργάνωσε την πολιτική σκευωρία, ποιος την εκτελεί και βεβαίως που στοχεύει. Ας είμεθα λοιπόν ξεκάθαροι: στόχος της παράνομης πολιτικής δίωξης είναι ο εξανδραποδισμός των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο κατακερματισμός του και η απορρόφηση των εδρών αλλά κυρίως των ψηφοφόρων, από την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά πρωτίστως και από τα υπόλοιπα κόμματα-συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου.

 Καθίσταται σαφές, σήμερα περισσότερο από ποτέ, πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά δεν θα εξαπέλυε ποτέ τις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις εάν προηγουμένως δεν είχε λάβει την έγκριση και την πλήρη συγκατάθεση των κομμάτων της Αριστεράς και φυσικά μιας κλίκας επίορκων δικαστικών, οι οποίοι και βλέπουν την υπόθεση Χρυσή Αυγή είτε υπό το πρίσμα της τυφλής εκδίκησης για λόγους ιδεολογικής σκοπιμότητας, είτε ως πεδίο επαγγελματικής ανέλιξης και λοιπών προνομίων, εφόσον ικανοποιηθούν οι νοσηροί εγκέφαλοι που εξύφαναν το βρώμικο σχέδιο της πολιτικής σκευωρίας.

Το «σκεπτικό» της απόφασης των ανακριτικών αρχών, αποτελεί πέραν πάσης αμφιβολίας Μνημείο εξαρτημένης δικαιοσύνης και αισχρής πολιτικής διώξεως: «ανακρίτριες και εισαγγελέας της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής έκριναν πως ο βουλευτής λόγω της «ουσιαστικής και τυπικής» απομάκρυνσής του από το κόμμα, δεν κρίνεται ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων»!

Και για να πεισθούν και οι αφελείς οι οποίοι δεν αντελήφθησαν το «σκεπτικό», συμπλήρωσαν οι δημοσιογραφικοί πραίτορες των τσοντοκάναλων και των ρυπαροφυλλάδων: «Σύμφωνα με εκτιμήσεις στο Εφετείο, η χρήση της φράσης «ουσιαστική απομάκρυνση» δηλώνει πως οι δικαστικές λειτουργοί και ο εισαγγελέας πείστηκαν για τη θέση του κατηγορουμένου έναντι της Χρυσής Αυγής»!

Ας απαντήσουν λοιπόν οι ανέγγιχτοι, αμερόληπτοι, έγκριτοι και αντικειμενικοί εισαγγελεύς και ανακρίτριες στο παρακάτω ερώτημα: ερευνούν το αν έγιναν έκνομες ενέργειες από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ή το αν οι βουλευτές παραμένουν πιστοί στις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος;

Το ερώτημα είναι βεβαίως ρητορικό και απαντήθηκε δια της αποφάσεως για τον Ιούδα του Κινήματος, όπως αυτή διατυπώθηκε δια χειλών ανακριτριών και εισαγγελέως.

Αποδεικνύεται συν τοις άλλοις τούτο: σκοπίμως οι ανακριτικές αρχές δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα, προχωρώντας σε ενέργειες οι οποίες προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και φυσικά εκείνο της οργής, το οποίο απορρέει από μια καταφανή το δίχως άλλο αδικία. Σκοπίμως, διότι δεν αποδίδουν, ούτε προτίθενται να αποδώσουν δικαιοσύνη, αλλά ασκούν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του αισχίστου είδους σε ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα και σε πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες.

Ουσιαστικά και δίχως περιστροφές, μας λέγουν το εξής:

Είμαστε το Τυραννικό Καθεστώς, διαπράττουμε ξεκάθαρα αντισυνταγματικά εγκλήματα και δεν απολογούμαστε πουθενά. Είμαστε η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία μαζί!

Ποιος είναι -ως εκ τούτου- ο ρόλος του εισαγγελέως και των ανακριτριών; Ο ρόλος τους είναι να αναλάβουν το έργο το οποίο απέτυχαν να φέρουν σε πέρας οι αυτόκλητοι «ανακριτές» και «εισαγγελείς» των καναλιών, των εφημερίδων και των ραδιοφώνων! Κάθε άλλο παρά τυχαία, το κατηγορητήριο εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, βασίστηκε στα μυθεύματα και τις φαντασιοπληξίες ενός ακροαριστερού δημοσιογράφου, συμπαραστάτη και απολογητή των τρομοκρατών και μόνιμου υπερασπιστή των εν Ελλάδι σκοπιανών πρακτόρων. Αυτός εκπροσωπώντας τον εσμό των καθεστωτικών φερέφωνων, παρέδωσε στους επίορκους δικαστικούς την σκυτάλη της αντιχρυσαυγίτικης υστερίας. Και οι τελευταίοι, με περισσότερες αρμοδιότητες και υπό το μανδύα της ανεξάρτητης τάχα δικαστικής εξουσίας, μετέτρεψαν τη λάσπη και τις συκοφαντίες, σε ανυπόστατες, αισχρές και αβάσιμες κατηγορίες, εναντίον Ανδρών και Γυναικών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, των οποίων το μοναδικό έγκλημα ήταν να φτύσουν κατάμουτρα το πολιτικό ανδρείκελο της Μέρκελ και της Τρόικας, Αντώνη Σαμαρά και την τρισκατάρατη Χούντα του!

Φτάσαμε, λοιπόν, μετά από ανηλεείς (πλην Τιμητικές για όσους τις υφίστανται) πολιτικές διώξεις, μετά από στυγνές πολιτικές δολοφονίες Εθνικιστών, μετά από φυλακίσεις και περιοριστικούς όρους που παραβαίνουν το Σύνταγμα και υπερβαίνουν τη λογική, στο έσχατο σημείο της Τυραννίας ενός αντεθνικού Καθεστώτος: να μοιράζονται πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης, όπως αυτό που έλαβε ο Ιούδας του Κινήματος και 540.000 Ελλήνων κι Ελληνίδων!

Ας είμεθα σαφείς, ξεκάθαροι και κάθετοι: επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης σε ένα Καθεστώς φύσει και θέσει αντεθνικό και αντιλαϊκό και υψώνουμε ξανά και ξανά, περήφανα τις ματωμένες από το Αίμα των Νεκρών μας Συντρόφων, Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης!

 Στους ψευτοδημοκράτες των απαγορεύσεων, των πολιτικών διώξεων, των πολιτικών δολοφονιών, των περιοριστικών όρων διακηρύσσουμε στεντόρεια και στον πλέον κατηγορηματικό τόνο:

Εάν η παραμύθα του Πολυτεχνείου και τα κίβδηλα είδωλά της υπήρξαν τα θεμέλια της μεταπολίτευσης και του σημερινού μισελληνικού Καθεστώτος, τότε Εμείς οι Χρυσαυγίτες γράφουμε σήμερα με Αίμα και Θυσίες ακατάληπτες από τον κοινό νου, το δικό μας «Πολυτεχνείο», ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ φανατικά και λυσσαλέα -και όχι απλά προσδοκώντας- για την δικαίωση των Νεκρών και των Πολιτικών μας Κρατουμένων. Δικαίωση η οποία δεν μπορεί παρά να έρθει με ένα τρόπο:

 Με το Γκρέμισμα του αντεθνικού Καθεστώτος των προδοτών και των διεφθαρμένων και με την οικοδόμηση ενός πραγματικά Εθνικού και γνήσια Λαϊκού Κράτους. Αυτή είναι η δική μας Μεταπολίτευση, σ' αυτή τη Μεταπολίτευση πιστεύουμε, γι' αυτή τη Μεταπολίτευση αγωνιζόμαστε!

Το κείμενο αφιερώνεται στον Αρχηγό μας, στους συναγωνιστές Γ. Λαγό, Χ. Παππά, Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλο, Ν. Κούζηλο, Δ. Κουκούτση, Μ. Αρβανίτη, καθώς και σε όλα τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που διώκονται για την Πίστη τους στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα.

 «Ορθό το Λάβαρο η Νίκη μας προσμένει...»!

Ευάγγελος Καρακώστας