Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ… ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Εδώ έχουμε τον ορισμό της θρασύτητας. Αντί να το βουλώνουν και να κρύβονται οι συριζαίοι, με τα «κατορθώματα» του… Μπαγκς Μπάννυ με το καρότο, βγαίνουν στην αντεπίθεση και δηλώνουν και… υπερήφανοι από πάνω!
Έτσι, πρώτος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του παρδαλού συνονθυλεύματος, Ν. Βούτσης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό… υπερήφανος για τη… στάση του Γαβριήλ (δεν έχουμε δει το σχετικό βίντεο, οπότε δεν ξέρουμε ποια ακριβώς ήταν η… στάση που είχε τη συγκεκριμένη στιγμή ο… ήρωας του καρότου, αλλά μπορούμε κάλλιστα να… φανταστούμε):
«Στον ΣΥΡΙΖΑ αισθανόμαστε περήφανοι για την στάση που έχει κρατήσει ο Γαβριήλ. Ο βρώμικος πόλεμος που αντιμετωπίζει ο Γ. Σακελλαρίδης είναι ένα θέμα στο οποίο θίγεται η.....
δημοκρατία και τα προσωπικά δεδομένα, δεν είναι στενά της αριστεράς ζήτημα. Γι’ αυτό με ευχαρίστηση σημειώνουμε ότι εφημερίδες του πολύ ευρύτερου χώρου έχουνε πάρει θέση».

Και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι πρόκειται περί «γραμμής», η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε κι ένα άρθρο με τον τίτλο «Ο Γαβριήλ μάς ξανακάνει περήφανους». Ιδού τα κυριότερα σημεία του:

«Ένα μήνα μετά, ο Γαβριήλ μάς ξανακάνει περήφανους.  Ενάντια στην υποκρισία, το συντηρητισμό, τον ψευτοηθικισμό. Απέναντι στη χειρότερη πτυχή του φασισμού, αυτή που προσπαθεί, πατώντας πάνω στα χειρότερα ένστικτα και στα πιο σαθρά κατάλοιπα των πιο σάπιων αντιλήψεων, να πετάξει ανθρώπους στον κίτρινο βόθρο των εκβιασμών και της κλειδαρότρυπας, στάθηκε με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο. Απάντησε δημόσια ότι δεν πρόκειται ούτε να εκβιαστεί, ούτε να ενδώσει σε τέτοιες πρακτικές. Απάντησε ότι δεν θα συνδιαλλαγεί με τους βασιλιάδες της ζούγκλας, πως δεν θα δεχτεί την χειραγώγηση ούτε του ίδιου ούτε του πολιτικού του χώρου».  
  (ΥΓ): Τελικά, εφόσον αισθάνονται τόσο… υπερήφανοι οι συριζαίοι, μήπως θα πρέπει να αντικαταστήσουν εκείνη τη… σαχλαμάρα που έχουν για σήμα τους και να βάλουν ένα… καρότο; Αν μη τι άλλο, σίγουρα τους… ταιριάζει καλύτερα!
 
Paspartoy