Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο πολιτικός «πολιτισμός» του αντισυνταγματικού τόξου! ΒΙΝΤΕΟ


Επειδή οι δημοσιογραφικοί εργολάβοι επιδίδονται κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση στην λασπολογία και κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής,
ισχυριζόμενοι με θράσος χιλίων πιθήκων πως οι Εθνικιστές υποβιβάζουν το «κοινοβουλευτικό επίπεδο», αφιερώνουμε στον Ελληνικό Λαό ένα ενδεικτικό βίντεο το οποίο αποδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο του αντισυνταγματικού τόξου και των οργάνων της εγχώριας και διεθνούς ολιγαρχίας του πλούτου.

«Είστε βλάκας, είστε ηλίθιος κ. Κατρούγκαλε, που θα τολμήσετε να μιλήσετε για τον πατέρα μου! Είσαι ανόητος», είπε ο ένας «δημοκράτης» στον άλλο, προάγοντας τον πολιτικό πολιτισμό του αντισυνταγματικού τόξου σε επίπεδα τα οποία φυσικά αδυνατεί να παρακολουθήσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Ενδεικτικό της κοινοβουλευτικής «κουλτούρας» του αντισυνταγματικού τόξου, είναι επίσης το γεγονός πως εις εκ των «δημοκρατών» κατηγορεί τον πατέρα του δεύτερου για διαπλοκή, οπότε ο θιγμένος αντί να αναφερθεί σε στοιχεία που αποδεικνύουν την καθαρότητα και εντιμότητα του πατρός του, απαντά: «ο πατέρας μου ήταν στην αντίσταση».

Ηθικό δίδαγμα: δεν υφίσταται μεγαλύτερο άλλοθι για κάθε κατηγορία, από την συμμετοχή στην αντίσταση!