Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Βρέθηκε μόνον ένας και αυτός… απολυμένος - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Πραγματικά για γέλια και για κλάματα είναι η ανάκριση κατά της Χρυσής Αυγής. Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της "Χρυσαυγιάδας" η κατάθεση ενός πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, η οποία βεβαίως για μία ακόμη φορά "διέρρευσε" στα ΜΜΕ.


Η κατάθεση -"φωτιά" όπως την αποκαλούν τα παπαγαλάκια στα πορνοκάναλα και τις χρεωκοπημένες φυλλάδες της διαπλοκής περιέχει σημεία και τέρατα, αλλά ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την περίφημη εγκληματική οργάνωση, η οποία υπάρχει μόνο στην κακοήθη και αρρωστημένη φαντασία των εμπαθών και χολερικών κατηγόρων της Χρυσής Αυγής ΚΑΝΕΝΑ!

Όταν ένας άνθρωπος ευρίσκεται στην Χρυσή Αυγή για μια ολόκληρη δεκαετία και παρ' όλο το ΠΑΘΟΣ του να μας κατηγορήσει λέει αοριστολογίες και αστείες ιστορίες ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αυτό τι σημαίνει; Πολύ απλά, ότι η κατηγορία είναι ΨΕΥΤΙΚΗ, είναι στημένη και υπηρετεί μια βρώμικη πολιτική σκοπιμότητα.

Χιλιάδες τα μέλη της Χρυσής Αυγής, εκατοντάδες τα στελέχη και από όλους αυτούς ευρέθη ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ και αυτός απολυμένος για λόγους, τους οποίους δεν δύναμαι να αναφέρω γιατί αφορούν ζητήματα προσωπικών δεδομένων. Και η απάντησή του στην ΑΠΟΛΥΣΗ μία κατάθεση εναντίον μας στην ομάδα Κλάπα-Δημητροπούλου-Ντογιάκος.

 Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ σας κύριοι και κυρίες δεν είναι ο ΕΝΑΣ και το γεμάτο ψεύδη παραλήρημά του, αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες, που παραμένουν ΠΙΣΤΟΙ.

Με αυτούς τι θα κάνετε; Θα τους βάλετε όλους φυλακή;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014