Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΕΜΠΡΟΣ, μαζί!


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Η υποκρισία του πολιτικού κόσμου έχει περισσέψει. Ομοίως και το θράσος των κυβερνητικών συνεταίρων και των προστατευόμενών τους στις εξουσίες.
Πρόσωπα παντελώς ανυπόληπτα, ανάξια και αυτής της χλεύης, που αν δεν ήσαν εξουσιαστές, κανείς δεν θα ήθελε να τους συναναστραφεί, κάνουν κουμάντο στο μέλλον της Πατρίδας μας και την ζωή μας, ψηφίζουν νόμους που υποδουλώνουν το λαό και πουλούν όσο-όσο τον εθνικό μας πλούτο.

Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει και η στιγμή είναι τώρα. Τώρα που δυνάμεις απελευθερώνονται, περιορισμοί και υποχρεώσεις καταρρίπτονται, και το πολιτικό σκηνικό είναι γεμάτο από πιθανότητες. Στον ένα χρόνο κυκλοφορίας του ΕΜΠΡΟΣ, έχουμε αναδείξει, υπογραμμίσει και ξεσκεπάσει τις βρώμικες διαδρομές μιας εξουσίας που σφιχταγκαλιάζεται σε έναν στραγγαλιστικό αυτοχειριασμό, με την συνενοχή πολλών ακόμη συμπολιτών μας οι οποίοι δεν τολμούν να κοιτάξουν πίσω από τα παραπετάσματα της πολιτικάντικης ρητορικής.

 Σε πείσμα και σε αντίθεση με τα υπολείμματα του πολιτικού τσίρκου που ακόμη κινούν τα νήματα πίσω από εφημερίδες και τηλεοπτικά κουτιά, μια νέα γενιά πολιτικού λόγου αναδεικνύεται μέσα από μια επώδυνη για όλους μας διαδικασία. Αυτή η πολιτική ζύμωση δεν μοιάζει σε τίποτε με τις διαπραγματεύσεις και τις συναλλαγές του παρελθόντος. Και εκεί θα κριθεί και η επιτυχία της. Οι συνθήκες είναι ώριμες για μια ειλικρινή συζήτηση ανάμεσα στις δυνάμεις που υποστηρίζουν την δυνατότητα της Ελλάδας να είναι ανεξάρτητη και ισχυρή, και ο λαός μας ελεύθερος να δημιουργήσει και να ζήσει ευτυχισμένος και δυνατός, και αυτών που επιθυμούν η πατρίδα μας να άγεται και να φέρεται από τις επιθυμίες και τα συμφέροντα ενθεν κακειθεν του Ατλαντικου, σε σχέσεις υποταγής και εξάρτησης.

Εκτός συνόρων, ο διαφαινομενος επαναπροσδιορισμός των διεθνων συσχετισμων με την ανάδυση της Ρωσίας, την άνοδο των Εθνικιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη και ταυτόχρονα την δηλωμένη επιθυμία για συνεργασία των Ελλήνων Εθνικιστων της Χρυσής Αυγης με την Ορθόδοξη Ρωσία δίνουν δυναμική νίκης στις προσπάθειες για δημιουργία μιας νέας πολιτικής. Στο εσωτερικό, είναι τώρα η ώρα να αναζητήσουμε τις στρατηγικές συμμαχίες που θα επιτρέψουν στις πολιτικές δυνάμεις που αντιτίθενται στον εξευτελισμό του Λαού και της Πατρίδας μας και είναι αποφασισμένες να αγωνιστούν για ένα νέο αύριο, να έρθουν στο ίδιο δωμάτιο και να συζητήσουν με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

Κάθε μια μπορεί και πρέπει να έχει τους πολιτικούς προσανατολισμούς και τις ιδεολογικές προελεύσεις της. Κάθε μια μπορεί να έχει τις αναφορές της σε ένα Αριστερό, Κεντρώο, Δεξιό, αναμορφωτικό ή επαναστατικό, περισσότερο ή λιγότερο μαχητικό παρελθόν. Κανείς όμως δεν μπορεί να στερήσει από κανέναν Έλληνα το δικαίωμα να αγωνιστεί από μια κοινή ρίζα γι’ αυτό που επελέγη ως προμετωπίδα αυτής της εφημερίδας και εκφράζει σταθερά την θέση μας, την απαίτηση του Λαού μας για Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη: Απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς.

 Εδώ και ένα χρόνο, βάζετε στα σπίτια σας, στη ζωή σας και τη σκέψη σας το ΕΜΠΡΟΣ. Με κάθε άρθρο που διαβάζετε, με κάθε εφημερίδα που ξεχνάτε στο καφενείο, με κάθε συζήτηση για τις ειδήσεις, τις αποκαλύψεις και τις απόψεις που εκφράζονται από τις σελίδες μας, η συνωμοσία σιωπής απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές καταρρέει. Μέσα από τον καθημερινό πόλεμο του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, οι δυνάμεις του Έθνους ατσαλώνονται, γίνονται πιο αποφασιστικές, περνούν στην Εθνική Αντίσταση.

Κόψτε το δίχτυ του φόβου που άπλωσαν πάνω από την Πατρίδα μας ξένοι και ντόπιοι εξουσιαστές. Μια Χρυσή Αυγή ξημερώνει για την Ελλάδα, και θα είμαστε εδώ, για να την χαιρετίσουμε μαζί. Χρόνια μας πολλά.