Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Απάντηση στον κ. Αλέξη Κούγια για τον Στάθη Μπούκουρα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο δικηγόρος του Στάθη Μπούκουρα, κ. Αλέξης Κούγιας δήλωσε σήμερα ενοχλημένος από την αίτηση εξαίρεσης που κατατέθηκε από τον συνήγορο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σημειώνοντας ότι: "ο εντολέας μου Ευστάθιος Μπούκουρας είναι εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, γι’ αυτό άλλωστε και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής".


Να ενημερώσουμε τον κ. Κούγια πως όσο οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι, όντας θύματα μιας δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας είναι μέλη "εγκληματικής οργάνωσης", άλλο τόσο είναι και ο εντολέας του.

 Ο Στάθης Μπούκουρας διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής στις 18 Μαρτίου 2014 και όχι νωρίτερα, επειδή τότε ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο Στάθης Μπούκουρας σε πανηγυρική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το Δημαρχείο Αθηνών για την ορκωμοσία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στο νέο δημοτικό συμβούλιο (Δεκέμβριος 2010).

Ακόμη, στην Χρυσή Αυγή δραστηροποιούνταν επί τετραετίαν. Όταν κατέβηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παχατουρίδη στο Περιστέρι, αυτό έγινε με την βοήθεια τοπικών παραγόντων της Χρυσής Αυγής, τα ονόματα των οποίων είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.

Τέλος, σας παρουσιάζουμε την ομιλία του Στάθη Μπούκουρα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των παράνομων πολιτικών διώξεων στο Σύνταγμα στις 30 Νοεμβρίου 2013: