Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ANTINEWS: ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ)…

Γράφει ο Αντίοχος. 

«Όπου φτώχεια και γκρίνια», λέει ο λαός μας και στην περίπτωση της κυβέρνησης της δυστυχίας μας, υπάρχουν και τα δύο σε αφθονία. Ενώ, λοιπόν, η κυβέρνηση σέρνεται προς τον όλεθρο, διανύοντας τις «τελευταίες μέρες της Πομπηίας», ακόμα και τα πιο πιστά της παπαγαλάκια έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν να βρεθεί μια λύση για να αντιστραφεί ο ξεπεσμός και η βέβαιη συντριπτική ήττα στις πρόωρες εκλογές που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο. Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να εύχονται να βγει η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, υπονοώντας ότι όπως πάει το πράμα, μπορεί να είναι και δεύτερο κόμμα, με τρίτη και καταϊδρωμένη τη νουδούλα. Ιδού η κραυγή αγωνίας τους, υπό τον τίτλο: «Αποκάλυψη: γιατί έγινε αυτός ο ανασχηματισμός;»:
 
«Πέρασαν δυο εβδομάδες κι εμείς τουλάχιστον ακόμα δεν......
μπορούμε να καταλάβουμε γιατί και με ποια κριτήρια έγινε αυτός ο … αστείος ανασχηματισμός. Τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί; Ώσπου φως!!!
 
Στέλεχος του Μαξίμου αποκάλυψε ότι ήταν μια …κυκλωτική κίνηση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα: Μια κυκλωτική κίνηση με την Βούλτεψη, τον Γιακουμάτο,τον Λοβέρδο, την Παπακώστα και άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους η οποία θα εξουδετερώσει την αυξανόμενη επιρροή της ΧΑ στην Β΄ Αθηνών και θα επαναπατρίσει τις πολυπόθητες ψήφους στη ΝΔ. Δεν λέω, φοβερή αντιμετώπιση. Να εγκαταλείπεις την πολιτική αντιπαράθεση και να αντιμετωπίζεις την ΧΑ τοπικιστικά, με τα συνήθη παλαιοκομματικά και ρουσφετολογικά μέσα. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. … Ας ελπίσουμε στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή να παραμείνει τρίτο κόμμα…
 
Πραγματικά ευχόμαστε να κάνουμε λάθος και να τα καταφέρει η νέα κυβέρνηση.
Αυτό όπως που βλέπουμε στο μεταξύ είναι αντί να μειωθεί η επιρροή της ΧΑ να αυξάνει η αναταραχή στη ΝΔ.
 
Το σκηνικό πάντως μας θυμίζει το 2009. Ήττα του Καραμανλή στις ευρωεκλογές, λανθασμένη ερμηνεία του αποτελέσματος και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες που οδήγησε στην καταστροφή της χώρας διά χειρός Γ. Παπανδρέου.
 
Άραγε είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουν στο Μάξιμου ότι το μήνυμα των εκλογών είναι ή αλλάζετε ή βουλιάζετε;
 
Ή νομίζουν ότι με την απειλή της αποσταθεροποίησης της χώρας θα συνεχίσουν να τρομοκρατούν τον λαό για να τους ψηφίζει. Αυτό το έργο παίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει κουράσει».

(ΥΓ): Μην κουράζεστε αδίκως, γιατί οι εξελίξεις είναι προδιαγεγραμμένες και ο Σαμαράς πολύ… «μεγαλοαστός» (που ’λεγε κι ο Μπαλτάκος) για να καταλάβει τι του γίνεται. Τώρα είναι ήδη αργά… Το εθνικιστικό ποτάμι δε γυρίζει πίσω!
 
ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ