Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον “δημοκράτη” Καψή του Mega κατά της Χρυσής Αυγής



Μνημείο αήθους και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς αποτελεί η συμπεριφορά των τηλεοπτικών σταθμών, τόσο της κυβερνητικής (κρατικής) τηλεόρασης όσο και των ιδιωτικών καναλιών των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης.


 Καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν προσεκλήθη πουθενά με ισότιμους όρους, όχι μόνο αποκλείστηκε η συμμετοχή της με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά κατά ριπάς δεχόταν το υβρεολόγιο όλων σχεδόν των εκπροσώπων των κομμάτων του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου».

Ενώ οι διάφορες γραφικές και ανύπαρκτες στην κοινωνία φιγούρες διαφόρων πολιτικάντικων σχηματισμών, όπως π.χ. η ΔΗΜΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προβάλλονταν κατά κόρον, εντούτοις, στις εκλογές «πάτωσαν». Την ίδια στιγμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πλήρως αποκλεισμένη και μονίμως συκοφαντημένη, σημείωνε ραγδαία άνοδο δείχνοντας την ευρύτατη Λαϊκή αποδοχή που έχει.

Είναι πολλά τα παραδείγματα στα οποία μπορούμε να αναφερθούμε, ενδεικτικά όμως αναφέρουμε την περίπτωση του Μανώλη Καψή στο Mega, ο οποίος τόσο την Δευτέρα όσο και την Τετάρτη έδειξε μια συμπεριφορά απέναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάτι παραπάνω από απρεπή. Πριν συνεχίσουμε θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Μητσικώστας σατίριζε στο παρελθόν τον Καψή όχι για τον τρόπο ομιλίας ή τις κινήσεις του αλλά για το IQ που διαθέτει… Ο Καψής, λοιπόν, ενώ είχε στην πολιτική (…) εκπομπή του καλεσμένους απ’ όλα τα κόμματα στην Βουλή και στην Ευρωβουλή, δεν το έπραξε και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αντί αυτού και για να είναι εντάξει με ΕΣΡ, το οποίο τον υποχρέωνε όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έβγαλε στο τέλος και των δύο εκπομπών μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις πολύ ελαχίστου χρόνου από δύο αντίστοιχους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αυτό, όμως, που έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν ο τρόπος με τον οποίο ανήγγειλε το … θλιβερό καθήκον να παρουσιαστούν οι απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είπε ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τις δηλώσεις τους(!) ενώ πολύ χειρότερα παρότρυνε τους τηλεθεατές να πράξουν το ίδιο!! Συνόδεψε, μάλιστα, αυτή την κίνηση πετώντας επιδεικτικά τα ακουστικά του… Αυτό είναι το ήθος και το ύφος του Καψή και των αφεντικών του.

Είναι όμως τόσο έξυπνος (…) που δεν καταλαβαίνει ότι με κάτι τέτοιες ανεπίτρεπτες κινήσεις αυταρχισμού δίνει ακόμη περισσότερους πόντους στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Όταν τύποι σαν τον Καψή, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα και τους υπόλοιπους αντιπαθείς στον Ελληνικό Λαό δημοσιογράφους επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και μάλιστα με τόσο χυδαίο και χοντροκομμένο τρόπο, φροντίζουν να ενισχυόμαστε ακόμη περισσότερο. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι παρά τον πλήρη αποκλεισμό μας από τα καθεστωτικά ΜΜΕ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς γιγαντώνεται, φανερώνει ότι η πραγματική πολιτική παράγεται στην Κοινωνία και όχι στις στημένες και κατευθυνόμενες συζητήσεις στους άψυχους τοίχους ενός τηλεοπτικού στούντιο.

Γιώργος Μάστορας