Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας: Μεταθέτουν για το φθινόπωρο την άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Χρ. Παππά και του Γ. Λαγού


Η εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, με την οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος καταγράφηκε και επίσημα ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, εκλέγοντας τρεις ευρωβουλευτές, έχει προκαλέσει σεισμό στο σάπιο κατεστημένο των πολιτικάντηδων.


 Μία από τις πρώτες αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα οδηγήσει άμεσα στην απελευθέρωση των αθώων και παρανόμως προφυλακισμένων Συναγωνιστών, είναι η αναμενόμενη καρατόμηση Δένδια και Αθανασίου, οι οποίοι ήταν οι ενορχηστρωτές της πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθει και ο "αποκεφαλισμός" του Σαμαρά, καθώς ο ελληνικός Λαός επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την αποδοκιμασία και καταδίκη της εθνοκτόνας μνημονιακής πολιτικής στο πρόσωπό του.

Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου αναμένει την πλήρη κατάρρευσή της και προσπαθεί μάταια μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατηθεί στην ζωή, ώστε να εκπληρώσει τις τελευταίες επιθυμίες των εγχωρίων και ξένων τοκογλύφων.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η "παραπομπή στις ελληνικές καλένδες" της ολομέλειας για την άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού.

Το σαθρό καθεστώς των φαύλων και των επιόρκων τρέμει σύγκορμο την φωνή της Αλήθειας των Συναγωνιστών, την φωνή της Χρυσής Αυγής. Όπως και η συζήτηση για την ομολογία Μπαλτάκου θάφτηκε εντελώς από την μνημονιακή συγκυβέρνηση και την δήθεν αντιμνημονιακή αντιπολίτευση, έτσι και η κλήση των τριών αδίκως προφυλακισμένων Συναγωνιστών θα αποφευχθεί μέχρι την τελευταία στιγμή, αν τελικά γίνει ποτέ.

Η εκ των έσω καλά πληροφορημένη "Καθημερινή" αποκαλύπτει σήμερα τις προθέσεις των απεγνωσμένων κυβερνώντων: "Η στάση που θα υιοθετήσουν στην νέα περίοδο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η ενίσχυση των εκλογικών ποσοστών της δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την έως πρόσφατα "θορυβώδη" Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ακροδεξιάς και πολλοί αναμένουν να δουν πώς θα είναι ακριβώς η "επόμενη μέρα": άπαντες συμφωνούν ότι θα είναι "επιθετικότερη" και απλώς περιμένουν να διαπιστωθεί η μορφή αυτής της επιθετικότητας.

Σημειώνεται εδώ, πάντως, ότι "μπροστά" είναι για τη Βουλή και η λήψη απόφασης για άρση ασυλίας και άλλων βουλευτών του συγκεκριμένου κόμματος - κάτι το οποίο, ωστόσο, αν ενεργοποιηθούν τα θερινά τμήματα, θα διευθετηθεί αργότερα το φθινόπωρο, μιας και άρση ασυλιών δεν εξετάζεται στα τμήματα διακοπής της Βουλής."

 Με άλλα λόγια το καταρρέον καθεστώς τρέμει την φωνή του Αρχηγού και των Συναγωνιστών Παππά και Λαγού, γιατί ξέρει καλά πως αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα του.

 Η τελευταία παρουσία του Συναγωνιστή Γερμενή στην Βουλή ήταν αρκετή για να τους ταρακουνήσει συθέμελα.

Ευελπιστούν οι επίορκοι πως θα καταφέρουν να τα "μπαλώσουν" μέχρι το φθινόπωρο. Δεν θα προλάβουν...