Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η ώρα της «Ελληνικής Αυγής» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Εναντίον Όλων Για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία

Στις 18 Μαΐου δίδεται η πρώτη εκλογική μάχη με την διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Μία μάχη, στην οποία κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα.
Την περασμένη εβδομάδα, όμως, είχαμε ένα γεγονός πρωτοφανές στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως την κατάντησαν οι συνεταίροι στην εξουσία Σαμαράς και Βενιζέλος. Οδηγήθηκαν στην βουλή σιδηροδέσμιοι δύο βουλευτές, προκειμένου να λάβουν μέρος στην συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους. Συνταρακτικά τα όσα δημόσια κατήγγειλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστές Γερμενής και Μίχος. Ουδείς από τους παριστάμενους βουλευτές του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» τόλμησε να απαντήσει. Κανένας από τους Ιαβέρηδες του καθεστώτος είχε να δώσει απάντηση στις ΕΥΘΕΙΕΣ κατηγορίες του Συναγωνιστή Γερμενή για το γεγονός ότι έχουν οδηγηθεί στις φυλακές βουλευτές μόνο και μόνο γιατί είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για την καταγγελία ότι χωρίς στοιχεία και με κριτήριο την συλλογική ευθύνη έχουν γίνει διώξεις και φυλακίσεις. Εκκωφαντική η σιωπή από τους ψευτοδημοκράτες μέσα στο κοινοβούλιο, απόλυτη η σιωπή και στις φυλλάδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την ουσία των σοβαρών καταγγελιών του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Απόλυτη σιωπή, η ένοχη σιωπή των ενόχων μιας πρωτοφανούς, χωρίς προηγούμενο, πολιτικής σκευωρίας. Στα επιχειρήματα τα ακλόνητα για την αθωότητά μας οι σκευωροί κάνουν τον ανήξερο και λένε ότι δεν ξέρουν τίποτε και ότι για όλα είναι υπεύθυνη η δικαιοσύνη… Με το επιχείρημα αυτό επιχειρούν να αποκρύψουν την δική τους πολιτική ευθύνη για τις εντολές, τις οποίες έδωσαν στους «ημετέρους», αλλά όλο και περισσότερο εκτίθενται. Πιστεύοντας, μάλιστα, με την ελπίδα του (πολιτικά) ετοιμοθάνατου ότι ξεπέρασαν το πρόβλημα «Χρυσή Αυγή», προχωρούν σε μια κακόγουστη προεκλογική προπαγάνδα γεμάτη ψέμματα, υπερβολές και μία προσωπολατρία κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.

 ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Μέσα στα πλαίσια της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας και η νυχθημερόν προβολή από τα κανάλια του καθεστώτος και το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πήγε με τα πόδια από την βουλή στο… Μέγαρο Μαξίμου! Το πρόβαλαν εννοώντας ότι είναι λαοπρόβλητος και δημοφιλής. Η απόσταση μεταξύ βουλής και Μαξίμου είναι λίγες εκατοντάδες μέτρα, είναι γεμάτη από κλούβες των ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικούς και όμως μας παρουσιάζουν ούτε λίγο, ούτε πολύ αυτόν τον περίπατο περίπου σαν πορεία προς τον… λαό! Όμως η προπαγάνδα δεν σταματά εδώ. Μας αναφέρουν με έμφαση ότι ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον λαό, όπου «λαός» ήταν μια τουρίστρια Ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία, η οποία του μίλησε, χωρίς καν να γνωρίζει ότι είναι ο πρωθυπουργός της χώρας! Κυριολεκτικά τουρίστρια δηλαδή, η οποία δεν είχε καν ιδέα τι γίνεται στον δύστυχο αυτόν τόπο. Με την προβολή τέτοιων αστείων, στην πραγματικότητα, γεγονότων προσπαθούν να διαστρέψουν την ωμή και σκληρή γι’ αυτούς πραγματικότητα. Μέσα στα πλαίσια αυτά και το προεκλογικό «σποτ» του κόμματος Σαμαρά, το οποίο τον εμφανίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ ωσάν τον μεσσία, που ήλθε να σώσει την χώρα. Την χώρα, η οποία σύμφωνα με την χοντροκομμένη και προκλητική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους, ευρίσκεται πλέον σε ανάπτυξη. Πού την είδαν αυτήν την ανάπτυξη, ουδείς γνωρίζει. Πιστεύουν δε ότι προβάλλοντας μία εντελώς φανταστική εικονική πραγματικότητα μπορούν, ψευδολογώντας, να αλλάξουν την σκληρή Αλήθεια. Η ιστορία του «success story» σε μία μονότονη επανάληψη. Όμως, πριν λίγες ημέρες ένας ακόμη συμπατριώτης μας, του οποίου είχαν οι Σαμαράς και Βενιζέλος λεηλατήσει την περιουσία με το κούρεμα των ομολόγων, ένας ακόμη Έλληνας στην Θεσσαλονίκη καταστρεμμένος από την χούντα του Μνημονίου, αυτοκτόνησε. Η δυστυχής γυναίκα του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, να καταλάβει με τι ληστές και κλεφταράδες έχουμε να κάνουμε. Θέλω να βρίσω όλη την κυβέρνηση. Είναι υπάνθρωποι, τους βρίζει ο κόσμος όλη μέρα, είναι λήσταρχοι και υπάνθρωποι». Την δήλωση αυτή δεν την είδατε φυσικά να προβάλλεται από τα κανάλια, ούτε φυσικά να περιέχεται στο τηλεοπτικό «σποτ» του «μεσσία» Σαμαρά…

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

Η προπαγάνδα, λοιπόν, καλά κρατεί και μέσα στα πλαίσια αυτά έχουμε και ψέμματα και εκβιασμούς και φυσικά δημοσκοπήσεις, άφθονες δημοσκοπήσεις για κάθε γούστο. Δημοσκοπήσεις με την Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια θέση, οι οποίες είναι οι περισσότερες, δημοσκοπήσεις με πρώτον τον ΣΥΡΙΖΑ και δημοσκοπήσεις με πρώτη την Νέα Δημοκρατία. Διαλέγετε και παίρνετε… Κοινό στοιχείο όλων των δημοσκοπήσεων η φανερή πλέον προσπάθειά τους να μειώνουν (όσο μπορούν…) το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Όμως πονηροί οι δημοσκόποι και κρατούν «πισινή» για την νύκτα των αποτελεσμάτων. Έτσι ένας από αυτούς ευθέως δήλωσε ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι και σημαντικά υψηλότερο γιατί είναι φυσικό πολλοί από τους οπαδούς της να μην δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή λόγω των διώξεων και των φυλακίσεων.

Εκτός, όμως, από τις δημοσκοπήσεις έχουμε και τους εκβιασμούς. Πρώτος εκβιασμός, αυτός του Σαμαρά, ο οποίος μας λέει ότι εάν δεν τον ψηφίσει ο λαός, θα χάσει η χώρα την «σταθερότητα», όπου «σταθερότητα» το 30% της ανεργίας, τα λουκέτα σε καταστήματα, εργοστάσια και επιχειρήσεις, τα συσσίτια με τις ατέλειωτες ουρές. Όσοι θέλουν, λοιπόν, αυτήν την «σταθερότητα» ιδού δόξης στάδιον λαμπρόν: ψήφος στον Σαμαρά! Ο δεύτερος εκβιασμός έρχεται από τον συνεταίρο του στην εξουσία Βενιζέλο, ο οποίος δήλωσε (και ξεδήλωσε στην συνέχεια…) ότι εάν δεν τον ψηφίσει ο λαός, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις είπε αυτό ο Βενιζέλος αμέσως βαθειά απελπισία κατέβαλε το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων, οι οποίοι δεν μπορούν να φαντασθούν την μεγάλη δυστυχία, η οποία θα απλωθεί απ’ άκρου εις άκρον της χώρας, εάν εγκαταλείψει την εξουσία ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η «ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μέσα σε ψέμματα, λοιπόν, προπαγάνδα χοντροκομμένη και εκβιασμούς αποτυχημένων, οι οποίοι είναι για τον Έλληνα μάλλον ελπιδοφόρες υποσχέσεις, διανύουμε μια προεκλογική περίοδο με την Χρυσή Αυγή, ως συνήθως, αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ του καθεστώτος, που δίνουν τα πάντα για να στηρίξουν Σαμαρά και Βενιζέλο. Η λέπρα και η χολέρα αυτού του τόπου, οι μεγαλοδημοσιογράφοι τους καθεστώτος δεν χάνουν ευκαιρία να ρίχνουν χολή κατά της Χρυσής Αυγής. Της Χρυσής Αυγής, την οποία παρουσιάζουν σαν… διαλυμένη (!), την ίδια στιγμή κατά την οποία ψηφοδέλτιά της συμμετέχουν στις εκλογές σε ολόκληρη την χώρα σε δήμους και περιφέρειες. Χιλιάδες ονόματα, χιλιάδες μέλη της… «εγκληματικής οργανώσεως», όπως θέλουν την Χρυσή Αυγή οι τύραννοι και οι λογοκριτές, δίνουν με όνομα και διεύθυνση το ΠΑΡΟΝ, ένα γενναίο παρόν ενάντια στην πολιτική τρομοκρατία.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Η πρώτη μάχη δίνεται την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 σε δήμους και περιφέρειες. Η φωνή των Εθνικιστών ας ακουσθεί βροντερή απ’ άκρη σ’ άκρη της Τιμημένης μας χώρας. Από τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο και από την Γη των Φαιάκων μέχρι την ηρωική Κρήτη και το Καστελλόριζο, παντού Χρυσή Αυγή!

 Τύραννοι τρέμετε! Η ώρα της Αλήθειας πλησιάζει, η στιγμή της Δικαιοσύνης του Έθνους έρχεται!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος