Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δεν ψάχνουμε το δρόμο - τον χαράζουμε


Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, βρισκόμαστε λίγες ημέρες μετά το πέρας τον αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες έδωσαν το παρών σε έναν δύσκολο αγώνα με αντίπαλο το πιο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.


 Το κράτος των Αθηνών και τα ανδρείκελα που το υπηρετούν σείστηκαν από το αποτέλεσμα της κάλπης. Τα καλοπληρωμένα φερέφωνα των μέσων μαζικής εξαπάτησης που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη μάζα σκορπώντας τη λάσπη και το φόβο, σαν τις οχιές τρώνε τα σωθικά τους, προσπαθώντας να χωνέψουν τη μεγάλη νίκη της Ελληνικής Αυγής.

Οι αυτοχριζόμενοι «Εθνοπατέρες» εξαπολύουν όχι μόνο ύβρεις κατά του Κινήματός μας, αλλά και ενάντια στο λαό που αποφάσισε να μην είναι υποχείριο και δεκανίκι τους, αλλά να συντάξει τις δυνάμεις του μαζί μας.

 Με τα αποτελέσματα των εκλογών, η Μακεδονία και η Θράκη έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στο Αθηνοκεντρικό κράτος που σχεδόν έχει υπογράψει την καταδίκη της περιφέρειάς μας. «Η Μακεδονία και η Θράκη ήταν και θα παραμείνει Ελληνική». Η ψήφος και η ραγδαία αύξηση των ποσοστών της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιφέρειά μας, όπου ο αγώνας έγινε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, ένα πράγμα μόνο μπορεί να σημαίνει, κι αυτό δεν είναι άλλο από την απαίτηση της εξαφάνισης του τουρκικού προξενείου από τον τόπο μας, το οποίο αποτελεί μια πληγή που υποσκάπτει για δεκαετίες ολόκληρες τα θεμέλια του Ελληνισμού και δηλητηριάζει τις ψυχές των Πομάκων της Θράκης, καθώς και των Ελλήνων μουσουλμάνων, με σκοπό να αποκόψει ένα σημαντικό κομμάτι της πατρίδας μας από τον Εθνικό κορμό.

Τούτος ο τόπος όμως, ποτίστηκε με την προσφυγιά κι αυτή δεν ξεχνάει και δεν θα χαριστεί ούτε στις επεκτατικές πολιτικές της γείτονας χώρας, αλλά ούτε στους εγχώριους ξεπουλημένους ανθέλληνες πολιτικούς της. Το μήνυμα δόθηκε μέσω των εκλογών, μία ημέρα πριν από την ημέρα μνήμης για τα θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων. Ημέρα που οι περισσότεροι την ξέχασαν και άλλοι χωρίς ντροπή, όπως η ξακουστή ανθέλληνας Ρεπούση, αρνήθηκαν να αποτίσουν φόρο τιμής, ενός λεπτού σιγής στη Βουλή και απεχώρησαν.

Θέλουν να ξεχάσουμε τις ρίζες μας, να διαστρεβλώσουν την ιστορία μας, να ξεπουλήσουν την γη μας και να πολτοποιήσουν τους λαούς. Θα τους αφήσουμε; Όχι! δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

 Το νερό μπήκε στο αυλάκι όπως λέει ο σοφός λαός μας και δεν έχει παρά να οδεύσει προς μία διαδρομή. Στο δρόμο που οδηγεί στη μεγάλη Νίκη. Η εβδομάδα που ήδη διανύουμε είναι δύσκολη. Μα, όπως και την προηγούμενη έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε τον αγώνα ακούραστοι, ώστε να ακουστεί η φωνή του Αρχηγού σε κάθε σπίτι και σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας. Θα επανδρώσουμε κάθε εκλογικό τμήμα διαφυλάττοντας την ψήφο του λαού που επιμελώς και χωρίς σεβασμό στη θέληση του πολίτη, προσπαθούν να ακυρώσουν, να κλέψουν και να εξαφανίσουν οι δυνάστες της ψευτοδημοκρατίας. Ήρθε η ώρα να ακουστούν οι καθάριες φωνές των Ελλήνων Εθνικιστών εκεί που το σύστημα τις τρέμει περισσότερο. Μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην Ευρωβουλή.

Ο αγώνας που ξεκινήσαμε είναι άνισος. Η λασπολογία, η φίμωσή μας και η προπαγάνδα θα είναι τα όπλα τους ενάντια στην αλήθεια, στην αυταπάρνηση, στο «εμείς» κι όχι στο «εγώ», στον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Κινήματός μας που μόνο στόχο έχει να ξεβρωμίσει τούτο τον τόπο.

Δεν γεννηθήκαμε για τα εύκολα. Γεννηθήκαμε Έλληνες με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι Μακεδόνες και Θράκες. Σ’ αυτήν την αναμέτρηση για άλλη μια φορά θα είμαστε εμείς οι νικητές, γιατί δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει όπως είχε πει ο Μέγας Αλέξανδρος.

Σύσσωμοι λοιπόν στον αγώνα, άγρυπνοι φρουροί, νέες Μπουμπουλίνες και νέοι Λεωνίδες θα φυλάξουμε ξανά Θερμοπύλες. Θα προδιαγράψουμε με την ψήφο μας το αύριο του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας. Το δρόμο τον ξέρουμε, διότι εμείς τον χαράξαμε με το αίμα των συναγωνιστών μας και με τους περήφανους φυλακισμένους μας που δίνουν τον δικό τους αγώνα μέσα από τα κελιά της Τιμής.

Για όλους αυτούς, μα και για τις επόμενες γενιές, μην αφήσεις κανέναν να σου κλέψει την ανάσα. Όρθωσε το ανάστημά σου κι έλα μαζί μας. Μπες στον αγώνα για την πολυπόθητη λευτεριά της Πατρίδας!

Ούτε μία ψήφος χαμένη στην εκλογική μάχη της Κυριακής. Ψήφος στη Χρυσή Αυγή, ψήφος στους άξιους και όχι στους βολεμένους. Ψήφος σε χέρια καθαρά-Ελληνικά, που τιμούν και σέβονται τον Έλληνα και τον τόπο μας.

Πάντα να θυμάσαι τούτο: Κανείς δεν πρόκειται να παλέψει για σένα αν εσύ πρώτος δεν το θελήσεις. Κι όπως είπε και ο Γέρος του Μοριά: «Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, μόνος σου παρ΄ την αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις».

 ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Ηλέκτρα Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης