Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Χαλιούνται στα «Νέα» για την άνοδο των ποσοστών και τη συνειδητή ψήφο στη Χρυσή Αυγή


Γνωστός ο βίος και η πολιτεία των «Νέων». Συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή (ως «Αθηναϊκά Νέα» και «Ελεύθερο Βήμα») και υμνητές του Απριλιανού Καθεστώτος, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων.
Συν τοις άλλοις, μαζί μ’ όλο το δυναμικό του ΔΟΛ, φροντίζουν σε καθημερινή βάση να λασπολογούν ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τελευταία, μάλιστα, έχουν χάσει τόσο πολύ την ψυχραιμία τους που στο στόχαστρό τους βρίσκονται και όλοι όσοι ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στα «Νέα» της Πέμπτης, στην πρώτη σελίδα, κάτω από τον τίτλο «Η πιο ντροπιαστική ψηφοθηρία» υπάρχει το εξής κείμενο:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι... στίγμα για τη δημοκρατία. Όμως τα όσα παρακολουθούμε από την Κυριακή το βράδυ, με υποψηφίους – κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) από τον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης – να διαγκωνίζονται για τις νεοναζιστικές ψήφους είναι πραγματικά όνειδος… Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου έχουν την αυτονόητη υποχρέωση να καταδικάζουν κάθε στιγμή τη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της και όποιους τους στηρίζουν – με την ψήφο τους ή με όποιον άλλο τρόπο. Δεν νοούνται, είτε στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα είτε σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, «καλοπιάσματα» και δημόσια ή υπόγεια «φλερτ». Όσοι μετέρχονται τέτοιες μεθόδους θα τις βρουν μπροστά τους. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Η ψήφος είναι δικαίωμα, αλλά είναι και ευθύνη. Δεν υπάρχουν «παραπλανηθέντες ψηφοφόροι». Και βεβαίως δεν μπορεί να υπάρχουν δημοκρατικά κόμματα έτοιμα να υποδεχθούν αμετανόητους νεοναζιστές!»

Είναι φανερό τόσο το μίσος όσο και το μέγεθός του, που εκπέμπεται από «Τα Νέα» προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους ψηφοφόρους της. Από τον Ψυχάρη, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, τον Παπαχρήστο και τους υπόλοιπους υπερασπιστές της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής, οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν ότι «ο λαουτζίκος» (κατά Πρετεντέρη) όχι μόνο ψηφίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά το κάνει συνειδητά, πέρα από την όποια στιγμιαία διαμαρτυρία ή οργή. Αυτό ακριβώς είναι που «χαλάει» όλα τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του καθεστώτος. Το ότι, «έχουν διαβεί τον Ρουβικώνα», και γι’ αυτό δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής τους στα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» που πρεσβεύουν την προδοσία, την διαφθορά, την παρακμή και την σήψη. Είναι σίγουρο ότι το μίσος τους (όπως φυσικά και ο πανικός τους) θα γίνει πολύ μεγαλύτερος μετά τις 25 Μαΐου, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έχει αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή των Ευρωεκλογών. Τότε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο μάχεται με αγνότητα και συνέπεια για την Πατρίδα και τον Λαό, θα αποτελέσει τον πόλο έλξης, ελπίδας και εμπιστοσύνης για ακόμη περισσότερους Έλληνες.

Γιώργος Μάστορας