Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Τι Καμίνης, τι Γαβρίλης!»


Τον εμπαθή ταχαδημοκράτη «λαθροδήμαρχο» Καμίνη τον γνωρίζουμε καλά από το χολερικό μίσος του για το Κίνημα, από την περιφρόνησή του στον αθηναϊκό Λαό,
από την παντελή αδιαφορία του για τα προβλήματα της πρωτεύουσας και από την στήριξη που του (ξανα)παρέχουν οι ελεεινοί σοσιαλφιλελεύθεροι εξουσιαστές. Τον γνωρίζουμε, τον μελετάμε και τον πολεμήσαμε από την αρχή. Ήταν και παραμένει καθεστωτικό ενεργούμενο, στήριγμα της πλουτοκρατίας και λυσσαλέος πολέμιος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Τώρα τον στηρίζει εκτός από την …. ΔΗΜΑΡ, ολόκληρη η συγκυβέρνηση των «Σαμαροβενιζέλων», με επίσημη δήλωση του Κεδίκογλου. Συνεπώς ο μοχθηρός λαθρολάγνος θα λάβει την αμοιβή που του αξίζει.

Όμως πρέπει να καταγγείλουμε και την αστραφτερή εμμονοϊδεακή ανοησία των αγκυλωμένων «Τσιπροσκουρλέτηδων» του ΣΥΡΙΖΑ, που αποπειρώνται να… δελεάσουν τους Χρυσαυγίτες ψηφοφόρους! Αυτοί που επί έξη μήνες μας έλουσαν στη λάσπη, στην συκοφαντία και στο ψέμα, αυτοί που δεν σταμάτησαν να υβρίζουν το Κίνημα και τους Συναγωνιστές, επιζητώντας την εξάλειψή μας και εξυμνώντας τους δειλούς φονιάδες των συντρόφων μας, ζητούν τώρα ψήφους!

Ο Γαβρίλης Σακελλαρίδης, ο αντίπαλος του «λαθροδημάρχου», με σοσιαλιστική πόζα ινστρούκτορα και σκόρπιο… κουβανοπαρτιζάνικο μούσι έσπευσε να δηλώσει σε βάρος μας: «...πυρ κατά βούληση ενάντια στο «ναζιστικό μόρφωμα»…» Προέβη λοιπόν ο Γαβρίλης σε νέα ρωμαλέα και συνεπή ομολογία αντιεθνικισμού και μας ξόρκισε δαιμονολογικά. Δεν μπορούν να χωνέψουν, δεν καταλαβαίνουν πως είμαστε οι ρυθμιστές του πολιτικού παιγνίου. Αλλά θέλουν τις ψήφους μας, δίχως καν να σωπαίνουν, έστω υποκριτικά! Ναι, δεν διαβάζετε λάθος! Ο Γαλάτης Αστερίξ θα έλεγε: «Είναι τρελοί αυτοί οι Συριζαίοι!». Ας είναι! Μωραίνει Κύριος ους βούλεται απωλέσαι

Συναγωνιστές μην προβληματίζεστε διόλου: Τα καθεστωτικά ανδρείκελα της πλουτοκρατίας και της αριστεράντζας, εξουσιαστές και «αντιεξουσιαστές», κυβερνητικοί κι αντιπολιτευόμενοι είναι «μια από τα ίδια»: Ξενόδουλα τσιράκια των Διεθνών Τοκογλύφων Επικυρίαρχων.

Είναι ίδιοι, ραγιάδες των Εμπόρων των Εθνών και δουλοπρίγκηπες των όχλων. Κοσμοπολίτες ή διεθνιστές είναι εχθροί του Λαού και της Πατρίδας. Αλλάζει μόνο το χρώμα των πουκαμίσων τους κι η διάλεκτος με την οποία μας βρίζουν.

 «Τι Καμίνης, τι Γαβρίλης!» Να τους στείλουμε στα σκουπίδια που δεν κερδίζουν οι Εργολάβοι φίλοι τους: Στα σκουπίδια της Ιστορίας!