Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Συναγερμός από Μπόμπολα: Μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή γιατί θα μου κόψουν τη... “μάσα”


Γράφει ο Αντίοχος

Πήρε την πρώτη ψυχρολουσία την περασμένη Κυριακή και τώρα ο Big Boss Μπόμπολας βαράει… συναγερμό από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες του, για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές:


«Συναγερμός. Είναι θλιβερό ότι ακόμη υπάρχουν πολίτες που νομίζουν ότι τιμωρούν το πολιτικό σύστημα, την ΕΕ, τη Γερμανία, τους γείτονές τους και εκδικούνται για την κακιά τους τύχη ψηφίζοντας το δίδυμο Κασιδιάρη- Παναγιώταρου στην Αθήνα και την Αττική. Η διατήρηση της απήχησης των υποψηφίων των νεοναζιστών στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι φυσικά ανησυχητική, αλλά αυτό που πρέπει να σημάνει συναγερμό είναι ο διπλασιασμός των ποσοστών τους στην Αθήνα. Ο νεοναζιστικός πυρήνας στην Αθήνα, που επενδύει στον υποτιθέμενο χαρισματικό επίδοξο διάδοχο του Ν. Μιχαλολιάκου, πρέπει να αντιμετωπιστεί πλέον και πολιτικά. Μέχρι και στην τελευταία γειτονιά της υποβαθμισμένης σήμερα Αθήνας να αντιληφθούν όλοι ότι η ψήφος στον κάθε Κασιδιάρη τιμωρεί και προσβάλλει τους ίδιους. Και ότι ακόμη και η οργή, ακόμη και η απελπισία μπορούν να εκφραστούν δημιουργικά. Όχι δίνοντας υπόσταση σε κομπλεξικούς, ναζιστές και κρυφοναζιστές, που πρώτος στόχος τους είναι πάντοτε οι αδύναμοι…».

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Τι θα πράξουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που έχουν υποστεί στο πετσί τους τις συνέπειες του Μνημονίου, αυτό που τους συνιστά ο ολιγάρχης Μπόμπολας, που κολυμπάει στο χρήμα; Ή θα πάρουν την εκδίκησή τους, τώρα που έχουνε την ευκαιρία; Ιδού η απορία! Η οποία, θα μας λυθεί την Κυριακή το βράδυ!

Εθνικισμός