Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

 Η Ελλάς αποτελεί το πιο γερά δεμένο και συνεκτικό έθνος με τις πλέον εδραιωμένες αξίες και το μεγαλύτερο γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό πλεονέκτημα.
Αυτό το συνδυασμένο πλεονέκτημα οδήγησε τον σιωνιστικό νεοταξισμό να μάς χτυπήσει ύπουλα σπέρνοντας ζιζάνια διχασμού για να αδυνατίσει και να νεκρώσει τις παραδόσεις και την πραγματική φύση τού Ελληνισμού.

Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι μαζί με την τεχνητή οικονομική κρίση και τις διεκδικήσεις σε βάρος των εθνικών μας εδαφών, ακολουθούν η αλλοίωση τής πληθυσμιακής μας σύνθεσης και η εισροή ξένων θρησκειών, προκειμένου να επιτευχθούν ταυτόχρονα η απορθοδοξοποίηση και ο ..... αφελληνισμός τής Πατρίδος μας. Είναι οι ίδιοι γυρολόγοι μισέλληνες που χτύπησαν ομοίως τον Ελληνικό Πολιτισμό, προκειμένου να τον χρεώσουν τάχα σε Έλληνες και μάλιστα Ορθόδοξους.

Οι σιωνιστές δεν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μήτε σήμερα μήτε ξαφνικά εν μέσω τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας και των λοιπών εντολέων και βαστάζων της, αλλά από την εποχή κιόλας τού Σωκράτη. Ο μεγάλος φιλόσοφος είχε επισημάνει στην παρουσία τους μεγάλο κίνδυνο για την Φυλή μας. Θα ήταν μάλιστα σκόπιμο να μάθουμε το πραγματικό παρασκήνιο τής καταδίκης τού Σωκράτη, πράμα για το οποίο δεν είμαι σίγουρος πως το ξέρουμε. Εφιάλτες άλλωστε πάντοτε προσέθεταν το φαρμάκι τους σε βάρος μας. Όπως και εκείνοι που στρέφανε Πέρσες, Τούρκους και ψευτοσταυροφόρους για να μάς εξοντώσουν και να λάβουν Παγκόσμια Εξουσία. Ο Σωκράτης είχε διατυπώσει αρετές και αρχές που άνοιγαν τον δρόμο στην έλευση τού Ορθού Λόγου. Οι Σίβυλλες είναι επίσης γνωστές για τις προφητείες τους που αφορούν την γέννηση, την ενανθρώπηση συνεπώς τού Θεού από Παρθένο Κόρη. Και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ακόμη γνωστό πως ενοχλούσε με τις κατακτήσεις του και το ελληνικό μεγαλείο τής κοσμοκρατορίας του τον νεοταξισμό τού καιρού του. Ακόμη δε και προ τού θανάτου του από δηλητηρίαση έδωσε παράδειγμα ήθους, αποδίδοντας τα επί τής γης κέρδη στον Πατέρα Θεό.

Δεν επιδιώκω να κάμω ιστορική μελέτη επί τού θέματος. Υπάρχουν αρμοδιότεροι που το έχουν πράξει. Το σίγουρο είναι πως η Ελλάς δεν χτυπιέται από τον εμποράκο των εθνών για κανέναν άλλο λόγο, παρά γιατί το Έθνος μας είναι το Έθνος τού Θεού και τού Πολιτισμού. Κι όταν έρχεται ένας βάρβαρος για να εγκαθιδρύσει μια αυτοκρατορία άθεη, χαοτική και αιμοδιψή επάνω στην ανθρωπότητα, τότε είναι απολύτως λογικό το χτύπημα στον εκπρόσωπο Δικαίου και Δυνάμεως, Πνεύματος και Ύλης συνάμα. Αυτή η δύναμη που είναι και πρέπει άμεσα να ξαναγίνει ο Ελληνισμός μας. Στο οπτικοακουστικό υλικό που παραθέτω ακούγεται ο Παναγιώτης Τουλάτος σε μια εκπομπή που είχε εμφανιστεί και είχε παρουσιάσει ολόκληρα τα λόγια που είχε πει ο Κύριος μας και Χριστός μας, όταν ζήτησαν να τον δουν Έλληνες. Είπε λοιπόν ο Σαρκωμένος Λόγος τού Θεού για εμάς τούς Έλληνες: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός τού ανθρώπου. Μόνη γαρ η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη. Αμήν αμήν λέγω υμίν, εάν μή ο κόκκος τού σίτου πεσών εις την γήν αποθάνη, αυτός μόνος μένει. Εάν δε αποθάνη, πολύ καρπόν φέρει».

Ο Χριστός μας έδωσε στο Ελληνικό Έθνος το χρίσμα τού Αποστολικού Έθνους. Δεν στάθηκε μονάχα στην ελληνικότητα των μαθητών Του, πλην Ιούδα. Μάς έχρισε ως σπορείς τής Αλήθειας και εξήγησε τον λόγο τούτης τής επιλογής που στηρίζεται στην αντικειμενικότητα και πέρα από τα γήινα και φθαρτά που προκαλούν την νεοταξική αλαζονεία.

Μάς επέλεξε ο Θεός, διότι εμφορούμαστε από την ικανότητα να γεννούμε ανθρώπινες υπάρξεις ελεύθερες από πάσης φύσεως δεσμά. Γιατί είμαστε εξακριβωμένα δημιούργημα ουράνιο και Θείο, φυόμενο εξ ουρανού. Έχρισε εμάς τούς Έλληνες ο Θεός ακόμη, διότι διαθέτουμε λογισμό που γεννά και κάμει ελληνικές όλες τις επιστήμες. Κι ότι αν ακόμη ο κόκκος τού σιταριού πέσει στην γη και πεθάνει, ο Έλληνας όχι μόνον δεν θα πεθάνει, μα θα φέρει νέο, περισσότερο και πλουσιότερο καρπό.

Η συγκεκριμένη περικοπή αφαιρέθηκε από την πρώτη οικουμενική σύνοδο και δυστυχώς δεν είναι η μόνη που έχει αφαιρεθεί. Ακόμη και από τα λειτουργικά κείμενα τής Εβδομάδας των Παθών και άλλα πολλά ακόμη σημεία έχουν αφαιρεθεί, προκειμένου να νικηθεί η Ελλάς, να σκλαβωθεί η Φυλή μας, να πέσει στα νύχια ξενοκίνητων και ξένων πολιτικάντηδων, να πέσει στα νύχια των οικουμενιστών επίορκων σε βάρος τού ματωμένου ράσου και τέλος στην αντίχριστη παγκοσμιοποίηση.

Είδαμε πρόσφατα μια μουσουλμάνα Ελληνίδα που συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων να μιλάει σε τουρκική εφημερίδα. Φωτογραφιζόμενη μπροστά στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη που θέλουνε οι Τούρκοι, είπε πως θα αγωνιστεί για τούς ισλαμιστές, όχι μόνο τούς «Τούρκους» τής Θράκης Μας και τούς Αλβανούς(!), τούς λαθρομετανάστες δηλαδή, αλλά για όλους τούς ισλαμιστές σε όλη την Ελλάδα. Θα αγωνιστεί για το Τέμενος, ενάντια στις φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις και έχοντας στο πλευρό της την μουσουλμανική ένωση Ελλάδος! Μα και η φωνή των συριζαίων στο δήμο τής Αθήνας για κοινωνική αλληλεγγύη και θρησκευτικές ελευθερίες μίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Ενώ παράλληλα υπάρχουν και καταγγελίες για πολιτογραφήσεις αλλοδαπών προ των εκλογών.

Η Ελλάς θα παραμείνει το Έθνος τού Θεού, τού Πολιτισμού και των Ελλήνων. Θα ανασυγκροτήσουμε το Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό μας Κράτος. Τα Προσκυνήματά μας και τα χώματά μας θα λευτερωθούν από Βάρβαρους και Εφιάλτες. Η Αυγή τού Κραταιού Ελληνισμού έρχεται.

Paspartoy