Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών! BINTEO


Τους τελευταίους μήνες το κόμμα μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, δέχθηκε έναν πρωτοφανή πόλεμο από ολόκληρο το σύστημα εξουσίας.


Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, αντιμέτωποι με παράνομες διώξεις, με τον Αρχηγό και σχεδόν τους μισούς βουλευτές μας στη φυλακή χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο, με δολοφονίες νέων παιδιών έξω από τα γραφεία μας και μέσα σε απόλυτη συνωμοσία σιωπής ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΜΑΣ.

 ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Εκλέξαμε αντιπροσώπους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Λάβαμε διπλάσια ποσοστά σε σχέση με αυτά που παρουσίαζαν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Οι Έλληνες εκτίμησαν πως γίναμε η δική τους φωνή, η φωνή της Αλήθειας μέσα στη βουλή της διαφθοράς. Εκτίμησαν πως καταγγείλαμε με ονόματα όσους καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία. Δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Είπαμε για πρώτη φορά τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους.

Ακόμα και την χρηματοδότηση που λάβαμε από το κράτος την επιστρέψαμε στους πολίτες μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, γι’ αυτό και εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά – ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που ζημιώνουν με εκατομμύρια ευρώ το Δημόσιο – την κατήργησαν.

 Τιμούμε ξεχωριστά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που αδιαφόρησε για την τρομοκρατία και έδωσε το παρόν στον δίκαιο εθνικό μας αγώνα. Κάθε απλό συμπολίτη μας που δεν πίστεψε τα ψέματα του καθεστώτος και είδε στα μάτια μας την πραγματική εικόνα των Ελλήνων πατριωτών της Χρυσής Αυγής. Είδε νέους ανθρώπους, με καθαρά χέρια, που αγωνίζονται μόνο για την Ελλάδα, μόνο για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

Η σημερινή Νίκη της Χρυσής Αυγής είναι το προοίμιο της μεγάλης Νίκης της 25ης Μαΐου.

Με ένα εξαίρετο έμψυχο δυναμικό συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές. Με διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες, καθηγητές πανεπιστημίου, στρατηγούς, ιατρούς διεθνούς κύρους, αλλά και αγρότες, πολύτεκνες μητέρες και νέους ανθρώπους με πίστη στην Πατρίδα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!