Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΕ 69%!


Γράφει ο Αντίοχος

Να και μια πρωτιά που μας κάνει υπερήφανους! Σύμφωνα, λοιπόν, με παγκόσμια έρευνα «για την αντισημιτική συμπεριφορά» («αντισημιτισμό» χαρακτηρίζουν οι σιωνιστές τον «αντισιωνισμό»…),
την οποία διενήργησε κάποιος οργανισμός «κατά της δυσφήμησης των Εβραίων» (οργάνωση του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ), η Ελλάδα συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά αντισιωνισμού σ’ ολόκληρη την Ευρώπη!

Επιπλέον, είναι από τις πιο αντισιωνιστικές χώρες του κόσμου, έχοντας μπροστά της σε παγκόσμιο επίπεδο μόνο... τα κράτη της Μέσης Ανατολής!

 Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά αντισιωνισμού στην Ελλάδα είναι 69%, την ίδια ώρα που ο μέσος όρος στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης είναι 24%!

 Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ποσοστά του αντισιωνισμού κυμαίνονται γύρω στο 25%, με πρώτη την Δυτική Όχθη και την Γάζα, με 93% και τελευταίο το Λάος.

Επιπλέον, η έρευνα αποκάλυψε ακόμη ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων (46%) δεν έχει καν ακούσει για το ολοκαύτωμα, ή δεν αποδέχεται ότι συνέβη.

Και σας ερωτώ: βλέποντας τέτοια ποσοστά αντισιωνισμού, είναι μετά να μη… λυσσάνε οι σιωνιστές με την Χρυσή Αυγή;

Όμως, υπάρχει και κάτι άλλο, ακόμα πιο σπουδαίο: φανταστείτε πως με τέτοια προπαγάνδα που κάνουν σε παγκόσμια κλίμακα, και με τέτοια τρομοκρατία που έχουν επιβάλλει, εξακολουθεί να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αντισιωνισμού, σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή κι αν είναι ήττα!

Πασπαρτου