Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Νικήσαμε στις 18 Μαΐου - Θέσεις Μάχης για την Κυριακή!


Συναγωνιστές, ο θρήνος των αντιπάλων μας πρέπει να γίνει ο δικός μας πανηγυρισμός.

Όπου κι αν γυρίσετε, θα διαπιστώσετε το σοκ και δέος που υπέστησαν οι αντίπαλοί μας από τη μεγάλη εκλογική νίκη των συνδυασμών της Χρυσής Αυγής.
Το χθεσινό αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη Νίκη, διότι για πρώτη φορά μπήκαμε στις τοπικές κοινωνίες και μάλιστα σε πανελλαδική κλίμακα. Εδραιώσαμε την παρουσία μας στο πιο δύσκολο κομμάτι της πολιτικής, την τοπική αυτοδιοίκηση, σε Δήμους και Περιφέρειες.

 Το πετύχαμε μάλιστα αυτό με σχετική ευκολία, υπό την έννοια ότι πιστεύω πως όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Όσοι εξελέγησαν θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες σε πολιτικό και τεχνοκρατικό επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Σε όσες περιπτώσεις οι εκπρόσωποι του συστήματος πήραν μεγάλα ποσοστά, αυτό δεν οφείλεται στην κομματική τους προέλευση, αλλά στο ότι διατηρούνται ακόμη τοπικά συστήματα εξουσίας.

Εμείς επιλέξαμε συνειδητά να κινηθούμε μακριά από ψεύτικα χαμόγελα και πακτωλούς χρημάτων που μοίρασαν οι αντίπαλοί μας. Μείναμε πιστοί στις Ιδέες μας και βγήκαμε πιο δυνατοί από ποτέ!

Αποδείξαμε ότι παραμένουμε διαφορετικοί, ενώ εκείνοι απέδειξαν ότι παραμένουν οι ίδιοι (και χειρότεροι). Διατηρήσαμε την αρραγή μας ενότητα. Το Κίνημά μας είναι ένα σώμα και μια ψυχή.

Συναγωνιστές, στις 18 Μαΐου τους νικήσαμε όλους. Νικήσαμε τους επίορκους, τους συκοφάντες και τους παρακρατικούς.

Νικήσαμε μία τυραννική εκτελεστική εξουσία, τη Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Νικήσαμε μια κλίκα της Δικαιοσύνης που με γελοία στοιχεία μας χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση.

Νικήσαμε τα ΜΜΕ που εκτόξευσαν τόνους λάσπης εναντίον μας επί μήνες.

Νικήσαμε το παρακράτος που δολοφόνησε Συναγωνιστές μας και έχει αφεθεί ελεύθερο να απειλεί τα Στελέχη μας με νέες ένοπλες επιθέσεις.

Παρόλες τις διώξεις επιβεβαιώθηκε ότι δεν είμαστε απλά ζωντανοί, είμαστε πιο ζωντανοί από ποτέ! Έχουμε τη μεγαλύτερη άνοδο από όλους.

 Καταφέραμε υπό αντίξοες συνθήκες να αναδείξουμε στελέχη σε όλη την Ελλάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Οι τοπικές μας οργανώσεις ανά τη χώρα πολλαπλασιάστηκαν και είναι κυψέλες ιδεολογικής ζύμωσης, εστίες κατάρτισης των νέων συναγωνιστών.

Τώρα που τελείωσαν οι αυτοδιοικητικές, πρέπει να επικεντρώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στη Μητέρα των Μαχών, στις Ευρωεκλογές. Εκεί όπου έχουμε μακράν το πιο ποιοτικό ψηφοδέλτιο από όλα τα κόμματα.

Να μην ξεχνάμε ότι η νίκη δεν σου προσφέρεται, αλλά την κερδίζεις. Και ο στίβος της πολιτικής δεν δίνει τα έπαθλά του σε αθλητές ταχύτητας, αλλά σε δρομείς αντοχής!

Εμπρός, για πάντα Εμπρός, στις θέσεις μας για μια ακόμα Μάχη!

Χριστόφορος Τσάγκας