Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η πρωτεύουσα της Χώρας θα έχει χρώμα... εθνικιστικό το βράδυ της 18ης Μαΐου..Ηλίας Κασιδιάρης ο μόνος σίγουρος για το δεύτερο γύρο στην Αθήνα


Ο Δήμος της Αθήνας συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του σε αυτές τις εκλογές και αναμένεται στα αποτελέσματά του να αφιερωθούν όλες οι εκπομπές την ημέρα των εκλογών και μετά από αυτή.


Το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ άλλωστε είναι ενδεικτικό πως το σύστημα θα αντιμετωπίσει τα αποτελέσματά της Αθήνας... και της χρησιμοποίησης τους ως πρόκριμα για την αντιμετώπιση του... Φασισμού.

Η πρωτεύουσα, παρά τα όσα δηλώνει τις τελευταίες ημέρες ο Καμίνης, και σε πείσμα των κατεστημένων, κίβδηλων δημοσκοπήσεων, φορά τα... μαύρα της και υποδέχεται στο δεύτερο γύρο τον Ηλία Κασιδιάρη και μάλιστα με εντυπωσιακή πρωτιά στον πρώτο γύρο.

Ως αντίπαλοι του Ηλία Κασιδιάρη ερίζουν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ) και Καμίνης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ -Ελια - Gay Pride - Λαθρομετανάστες - Μπόμπολας κτλ) με τον πρώτο να είναι πιο κοντά στο δεύτερο γύρο, αλλά πάντα πολύ μακριά από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Οι εκτιμήσεις για τα ποσοστά είναι δύσκολες ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε τα εξής:

Ηλίας Κασιδιάρης:..... 26,5% έως 31,5%

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: 18% έως 22%

Γιώργος Καμίνης: 14% έως 19%

Νικήτας Κακλαμάνης: 12% έως 15%

Άρης Σπηλιωτόπουλος: 9% έως 13%

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής περνά στο δεύτερο γύρο και αναμένει μόνο να ξέρει ποιόν θα αντιμετωπίσει, με σκοπό να συντρίψει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Υ.Γ. Με τα δεδομένα μέχρι τώρα στο 2ο, 6ο και 7ο διαμέρισμα τα ποσοστά του Ηλία Κασιδιάρη - ειδικά στο δέυτερο - θα φέρουν ίλιγγο στο καθεστώς!

Paspartoy