Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Παραμονή των διώξεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο Σιωνιστή Soros στην Ελλάδα... Η μισή κυβέρνηση παρέλασε από το.. τραπέζι του!


Ποιος… καλός άνθρωπος λέτε πως ήταν στην Αθήνα την παραμονή της εξαγγελίας των νέων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής; Μην ήταν ο διεθνής αρχιτοκογλύφος (και αρχισιωνιστής…) Τζορτζ Σόρος, τον οποίο τον έχουμε πιάσει… πελάτη και μας επισκέπτεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια; Ναι, αυτός ήταν! Ιδού το σχετικό δημοσίευμα, για το δείπνο του με τους… τυχερούς:


«Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα συνέφαγε χθες ο Τζορτζ Σόρος μαζί με… πλήθος υπουργών, τραπεζιτών και εφοπλιστών! Ήταν ένα «κλειστό» γεύμα 60 ατόμων που κρατήθηκε σε απόλυτη… μυστικότητα! Εκφράζοντας το....... ενδιαφέρον του για την Ελλάδα, ο Τζορτζ Σόρος εκτίμησε πως οι οικονομικές προϋποθέσεις στην Ελλάδα έχουν βελτιωθεί και πως θα συμβάλει από την πλευρά στην προοπτική των επενδύσεων εφόσον… κρίνει πως υπάρχει κέρδος!

Το τραπέζι έκανε ο κουμπάρος του Στέλιος Ζαββός και συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι υπουργοί Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και οι υφυπουργοί Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η Μαρία Δαμανάκη, ο Φίλιππος Σαχινίδης κ.α. Επίσης, από τον τραπεζικό χώρο έδωσαν το παρών οι Αλέξανδρος Τουρκολιάς και Γιώργος Ζαννιάς ενώ ήταν εκεί οι εφοπλιστές, Τσάκος, Προκοπίου, Λασκαρίδης κ.α.». Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): Και να μην πιστεύετε σε… σενάρια συνωμοσιολογίας. Τυχαία πέρναγε από κάπου εδώ κοντά ο αρχιτοκογλύφος και, σου λέει, δε σταματάω για λίγο στην Αθήνα, να δω και κάτι… παλιόφιλους που έχω εκεί; Και σταμάτησε… Αυτό ήταν όλο!

Πασπαρτου