Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Crashonline.gr: " Ο Ευαγγελάτος ακύρωσε τη συνέντευξη του Μπαλτάκου μετά από εντολή του...Μαξίμου... λόγω Χρυσής Αυγής"


"Νόμο τη σιωπής" έχει επιβάλλει με τον πιο άθλιο τρόπο η κυβέρνηση - Καμόρα του Σαμαρά γύρω από την ομολογία του Μπαλτάκου για την πολιτική δίωξη που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Προ ημερών ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην νο2 της Κυβέρνησης Σαμαρά, είχε συμφωνήσει να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στο Νίκο Ευαγγελάτο στο ΣΚΑΙ.

Η συνέντευξη όμως αυτή λίγο πριν από την έναρξή της ακυρώθηκε. Όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr - την ιστοσελίδα του Γιώργου Τράγκα - δεν αποτέλεσε ένα τυχαίο γεγονός αλλά προϊόν εντολής του Μαξίμου και της κλίκας Σαμαρά που δεν θέλει να εμφανιστεί ΠΟΤΕ ξανά στα ΜΜΕ για να ανακινεί το θέμα της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Διαβάζουμε λοιπόν στο site:

"Ο κ. Μπαλτάκος ερωτηθείς σχετικά μας ανέφερε τα εξής: «Ρωτήστε τον κ. Ευαγγελάτο γιατί ακύρωσε τη προγραμματισμένη συνέντευξη που επρόκειτο να δώσω ζωντανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ και της εκπομπής του». Στη συνέχεια και όπως...... μας επισήμανε, ο κ. Ευαγγελάτος του τηλεφώνησε και του είπε τα εξής: «Λυπάμαι πολύ κ. Μπαλτάκο, η συνέντευξη ματαιώνεται» χωρίς να του δώσει άλλες εξηγήσεις.

 Όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος στο crashonline.gr, είχε πει στο κ. Ευαγγελάτο ότι δεν πρόκειται να προσθέσει περισσότερα από όσα ήδη δηλώσει στον κ. Χατζηνικολάου, στον κ. Τράγκα και στην REAL NEWS. Ο κ. Ευαγγελάτος επέμενε, όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος, να γίνει για πρώτη φορά ζωντανά μια συνέντευξη και όχι να είναι ο κ. Μπαλτάκος σε κάποιο τηλέφωνο. Ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου συμφώνησε να μεταβεί στο ΣΚΑΪ: «Φαίνεται όμως ότι οι δικοί μου άνθρωποι ανησυχούν πάρα πολύ για τις εμφανίσεις μου και όσα λέω» πρόσθεσε μιλώντας στο crashonline.gr. Έτσι άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε ωμή παρέμβαση του Μαξίμου προς τη διεύθυνση του καναλιού να μην εμφανιστεί πάλι ο Μπαλτάκος, ακόμη και εάν επρόκειτο να πεi μια από τα ίδια.

Επίσης στο τέλος της συνομιλίας μαζί μας υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει εάν η παρέμβαση και το κόψιμο της προγραμματισμένης συνέντευξης οφείλεται στο Μαξίμου ή στην διεύθυνση του ΣΚΑΪ. «Ανησυχούν οι φίλοι μου, πάντως ρωτήστε τον κ. Ευαγγελάτο» κατέληξε…"

Υ.Γ. Η μπόχα και η σήψη που αποπνέει από το Μαξίμου και από τα παρακλάδια του - ΜΜΕ κτλ - φθάνει για να πνίξει ολόκληρη την Ελλάδα. Όμως όλος ο κόπρος του Αυγεία θα καθαριστεί μια και καλή από τη Χρυσή Αυγή.

 Υ.Γ.2 Έχει αφήσει κανένα "θεσμό" αμόλυντο η Χούντα Σαμαρά -Βενιζέλου...;! Όχι είναι η απάντηση...

Πασπαρτου