Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή, «η δικαιοσύνη» και το «παιδομάζωμα»


Η ανεκδιήγητη και ανάλγητη μνημονιακή κυβέρνηση όλο και περισσότερο αφήνει στην άκρη οποιαδήποτε ψευδαίσθηση πλουραλισμού, ισονομίας και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, δείχνοντας το αληθινό αποκρουστικό της πρόσωπο.
Η ανατριχιαστική επιστολή Δένδια και η περισσότερο ανατριχιαστική αποδοχή των γραφομένων της από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ότι θα υπάρξουν νομικές συνέπειες εις βάρος όλων όσοι αναρτήσουν, μεταδώσουν ή σχολιάσουν νέα βίντεο, τα οποία θα αποδεικνύουν κι αυτά το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι και την κατάπτυστη σκευωρία, που η κυβέρνηση από κοινού με κάποιους συγκεκριμένους δικαστικούς έστησαν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενισχύει αυτή την φρικτή εικόνα. Αντί να εξεταστεί το περιεχόμενο των συνδιαλέξεων, αντί να ερευνηθεί το αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα λεγόμενα του Μπαλτάκου, αντί να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση αυτή, επιχειρείται όχι μόνο η συγκάλυψη αυτού του σκανδάλου, αλλά και η επιχείρηση εκφοβισμού για οποιαδήποτε άλλη απόπειρα εμφάνισης νέων στοιχείων, τα οποία και αυτά με την σειρά τους θα δείχνουν την απροκάλυπτη σκευωρία εναντίον της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ.

 «Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας»; Όχι, όλο το «Βασίλειο» είναι σαπισμένο μέχρι το μεδούλι. Κυβέρνηση, ΜΜΕ, οικονομικοί κολοσσοί, επίορκοι δικαστικοί, συγκροτούν ένα αρραγές μέτωπο με κοινό στόχο την κατασυκοφάντηση, την διαπόμπευση, την εξόντωση ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Σχηματισμού, μόνο και μόνο επειδή αυτός ο Σχηματισμός, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν συντάσσεται μαζί τους στην επιχείρηση ξεπουλήματος της Χώρας, των Ανθρώπων της και της Δημόσιας Περιουσίας της. Οι αντιδράσεις των διαφόρων συστημικών φερεφώνων του συστήματος ήταν τόσο εξόφθαλμα γελοίες και στημένες, ώστε να προκαλέσουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα απ’ αυτό που επεδίωκε η άκρως προδοτική και πλήρως διεφθαρμένη αυτή κυβέρνηση. Αντί να σταθούν στο ζητούμενο, που ήταν η επιβεβαίωση ή όχι των ομολογιών Μπαλτάκου, «αγανάκτησαν» για τον τρόπο, με τον οποίο έγινε αυτή η ομολογία, ενώ αμέσως μετά σε μια ένδειξη πανικού άρχισαν πάλι την γνωστή παραφιλολογία για την «εγκληματική δράση» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 Το κουμπί της μπετονιέρας με την λάσπη πάτησε πρώτη, ως συνήθως, η αισχρή φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα, η οποία επιδιδόμενη σ’ ένα ακόμη ρεσιτάλ δημοσιογραφικής αλητείας, εμπάθειας και παραπληροφόρησης, έσπευσε να «προειδοποιήσει» τον Ελληνικό Λαό για το «παιδομάζωμα» που επιχειρούν οι Χρυσαυγίτες. Τι ειρωνεία… Ο Μπόμπολας και οι υπάλληλοί του «προβληματίζονται» για τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι γονείς διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους. Τόσο καιρό προωθούσαν (και πουλούσαν με το αζημίωτο φυσικά) διάφορα σαθρά πρότυπα. Χρόνια τώρα κατέκλυαν τον κόσμο με τις Τατιάνες, τις Τζούλιες, τις Μανωλίδου, τους Γαβαλάδες, τους Λαζόπουλους. Με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας με τον πλέον ύπουλο τρόπο (σε τρία, μόνον, εφετινά σήριαλ του Μega, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο, η ομοφυλοφιλία κάνει θραύση) και την «παρέλαση» των πλέον αρνητικών προτύπων. Αυτοί, οι οποίοι μετέδιδαν σε καθημερινή βάση «αίμα και σπέρμα», ντυμένα με «καλλιτεχνικό» περίβλημα, έχουν τώρα το θράσος και την αναίδεια να «προβληματίζονται» για το πώς Γονείς με Ελληνική Συνείδηση γαλουχούν τα παιδιά τους. Οι νέοι είναι «καλά παιδιά» όταν αποβλακώνονται από την τηλεοπτική αθλιότητα και τον βούρκο του life style, ή όταν η όποια πολιτικοποίησή τους κινείται αποσπασματικά και όχι ολοκληρωμένα στα ρηχά νερά αποδοχής και όχι άρνησης του συστήματος, μέσα από τους φορείς του «συνταγματικού τόξου». Τους λοιδορούν, όμως, και τους συκοφαντούν ασύστολα όταν επιλέγουν να αποδράσουν από τα σάπια πρότυπά τους και τις στημένες εναλλακτικές λύσεις, που το σύστημα προωθεί, αναζητώντας την Αληθινή Διέξοδο διαμέσου της Ελληνικότητας, της Τιμής, της Συντροφικότητας, της Αξιοπρέπειας, της Υπερηφάνειας, της Διεκδίκησης. Τους ενοχλεί η διαπαιδαγώγηση των Νέων, Αγοριών και Κοριτσιών, από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί -σε αντίθεση με τα αλλοτριωμένα, αποξενωμένα και μοναχικά πλάσματα, όπως τους μεταμόρφωνε το καθεστώς- δίνεται στα παιδιά αυτά η ευκαιρία για επιστροφή στις Φυσικές Αξίες, την Πίστη στην Ζωή, το πλάσιμο ενός Ευγενούς Χαρακτήρα.

Αυτό βλέπουν και τρέμουν όλοι οι ανέντιμοι και άνανδροι διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γι’ αυτό και την καταδιώκουν. Βλέπουν ένα Κίνημα Ιδεών, μια Συλλογικότητα Αρχών και Αξιών που θέλει να αλλάξει αυτή την Χώρα προς το καλύτερο. Που δεν εξαγοράζεται και δεν φοβάται τις απειλές των ποικίλων οργάνων του συστήματος. Που γιγαντώνεται ολοένα και περισσότερο στις καρδιές και τις συνειδήσεις των Ελλήνων, οι οποίοι βλέπουν απέναντί τους Ανθρώπους Καθαρούς και Ανιδιοτελείς και όχι λαμόγια και «τρωκτικά», που κλίνουν σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη απατεώνας. Η κυβέρνηση και τα τσιράκια της ηθικά και πολιτικά είναι τελειωμένοι. Η όποια εναπομείνασα δύναμή τους βασίζεται στην παραμορφωτική χρήση του θεσμού της Δικαιοσύνης και στην ωμή χρήση της κατασταλτικής βίας. Γι’ αυτό και δεν θα μπορέσουν για πολύ ακόμη να σταθούν όρθιοι. Η πτώση τους, ως αποτέλεσμα των αμαρτιών και των αθλιοτήτων τους, είναι προδιαγεγραμμένη και σίγουρη.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ