Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η «δημοκρατία» των απαγορεύσεων: επικίνδυνο να δοθεί τηλεοπτικός χρόνος στη Χρυσή Αυγή!


Διακομματική επιτροπή του αντισυνταγματικού τόξου συστάθηκε και συνεδρίασε προκειμένου οι απατεώνες των κομματικών συμμοριών που απομυζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού να αποφασίσουν πώς θα κατανείμουν το κρατικό χρήμα για τις ευρωεκλογές και τον τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια των νταβατζήδων της καθεστωτικής ενημέρωσης.


Πέραν των 7 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θα μοιραστούν μεταξύ των χρεοκοπημένων αποκομμάτων (πλην βεβαίως Χρυσής Αυγής), οι κατ' επίφαση «υπερασπιστές» της δημοκρατίας είχαν πολύωρες συζητήσεις ούτως ώστε να αποφασίσουν πώς θα κατανεμηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος κατά την προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διέρρευσαν στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους, το 40% του τηλεοπτικού χρόνου θα διανεμηθεί στα κόμματα με βάση τις ευρωεκλογές του 2009, το υπόλοιπο 40% θα διανεμηθεί βάσει των εθνικών εκλογών του 2012 και το υπόλοιπο 20% του τηλεοπτικού χρόνου θα κατανεμηθεί στα υπόλοιπα κόμματα (εξαιρουμένης της Χρυσής Αυγής).

 Όλα τα ανωτέρω όμως είναι ασήμαντα και ανούσια μπρος στο μείζον ζήτημα το οποίο αφορά τον τηλεοπτικό χρόνο που δικαιούται ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Πώς είπατε; Δικαιούται τηλεοπτικό χρόνο η Χρυσή Αυγή; Ε όχι δα, «δημοκρατία» έχουμε, είναι αδιανόητο και εξόχως επικίνδυνο να ακούγεται η Αλήθεια!

Μετά λοιπόν την αντισυνταγματική και συνεπώς παράνομη απόφαση της Βουλής των 294 βουλευτών για την απαγόρευση της κρατικής χρηματοδότησης προς ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο εισήλθε στην Βουλή των Ελλήνων χάρη στις ψήφους 500.000 συμπατριωτών μας, η διακομματική επιτροπή δεν κατέληξε σε απόφαση σχετικά με τον τηλεοπτικό χρόνο που αναλογεί στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

«Δημοκρατικότατα» και με «διαφάνεια», η επιτροπή παρέπεμψε την απόφαση στους νομικούς, οι οποίοι εξετάζουν το ζήτημα.

Χωρίς ούτε ευρώ από το κρατικό χρήμα, πιθανότατα χωρίς λεπτό τηλεοπτικού χρόνου στα τσοντοκάναλα των ουσιαστικών πραιτόρων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις επερχόμενες εκλογές. Και θα θριαμβεύσει διότι δεν έχει ούτε κατ' ελάχιστο ανάγκη την προκλητική, εργολαβική αβάντα των τσοντοκάναλων και των ρυπαροφυλλάδων της διαπλοκής: έχει πολιτικές προτάσεις τις οποίες αγκαλιάζει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, έχει στελέχη και αγωνιστές να απευθυνθούν στο Λαό, δεν χρειάζεται τους στρατευμένους δημοσιογράφους και τα στημένα τηλεοπτικά πανηγύρια!

ΥΓ. Το βίντεο είναι από την τελευταία ζωντανή εμφάνιση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στο Μέγκα πριν δύο χρόνια! (1 Ιουνίου 2012)