Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Συνεργασία: Προς πάσης φύσεως «ανθρωπιστές» και «ελεήμονες»


Πολλοί έχουν ξαμοληθεί στη γύρα επιχειρώντας να προσφέρουν «βοήθεια» και «ανθρωπισμό», επικαλούμενοι δήθεν «αδυναμίες» ή ακόμα χειρότερα «αμέλεια» του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ο λόγος που όλοι αυτοί δείχνουν δήθεν «ευαισθητοποιημένοι» είναι προκειμένου να βγάλουν χολή εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου και να εργαστούν δολίως και υπογείως για τα φερέφωνα του εν Ελλάδι ψευτοπατριωτισμού και απορρέει από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου και της ΝΔ.

Οι εκ του ασφαλούς καθαρολόγοι και "ultras", στην ουσία είναι το μακρύ χέρι της Νέας Δημοκρατίας, λειτουργώντας ως το «ακροδεξιό» άλλοθι της. Γνωστοί, άλλωστε, και άρρηκτοι οι δεσμοί τους με τα ιδεολογικά και πολιτικά μονοπάτια του πάλαι ποτέ «τσεκουράτου» Βορίδη, αλλά και άλλων εξίσου «ακραίων» που κατάντησαν και επισήμως δεκανίκια της ΝΔ.

Ας μην προτρέχουν, συνεπώς, να προσφέρουν «βοήθεια» και «ανθρωπισμό». Μιας και τους αρέσει η επίκληση ιστοριών από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, να τους πούμε πρώτον ότι η εμπειρία έχει διδάξει σε εμάς τους Εθνικιστές τι συνέπειες μπορεί να έχει το μήλο που «προσφέρει» ένας όφις και δεύτερον επικαλούμενοι την γνωστή ρήση του Βιργιλίου ότι δεν δεχόμαστε «δώρα».

Η Χρυσή Αυγή μπορεί δεν χρειάζεται την «βοήθεια» κανενός επιτηδείου δήθεν καθαρολόγου και στην πραγματικότητα εγκάθετου. Πορευόμεθα στον πολιτικό στίβο με χέρια καθαρά και ήσυχοι ότι πράττουμε το Καθήκον μας τόσο ως προς το Έθνος, όσο και ως προς τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες μας. Ας μένουν ανήσυχοι λοιπόν οι εγκάθετοι, οι εμπαθείς και οι μισθοφόροι. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα κάνει πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες των αφεντικών τους, στέλνοντας τους στην πολιτική ανυπαρξία του 1% μια για πάντα.