Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Οργανωμένη επίθεση της νεοταξίτικης ΝΔ κατά της Ορθοδοξίας μας – Χαρακτηρίζουν «φασιστοειδές» τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο!


Γράφει ο Αντίοχος.

Εκδηλώθηκαν ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, με τον Κύριό μας απάνω στον Σταυρό του μαρτυρίου, οι δήθεν «προστάτες της χριστιανοσύνης και της ορθοδοξίας» και στην πραγματικότητα διεκπεραιωτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα!
Οι προβατόσχημοι λύκοι! Οι μασονοδεξιοί! Οι τακτικοί θαμώνες της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ!

Μέσω Τwitter, λοιπόν, το κορυφαίο στέλεχος της μασονοδεξιάς νουδούλας, Φωτεινή Πιπιλή –προφανώς «με εντολή Σαμαρά»- καλεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να αποπέμψει από την Εκκλησία μας τον λεβέντη Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, γιατί είναι –λέει- «φασιστοειδές»!!! Με αφορμή όσα είπε –και πολύ σωστά έκανε και τα είπε, κι ήταν ο μόνος που τα είπε- ο ελληνόψυχος Μητροπολίτης για την απίστευτη βλασφημία του τυχάρπαστου Δήμου, κατά των ιερών και οσίων της Πίστεώς μας!

 Ιδού ποιοι παριστάνουν τους «φρουρούς» της ορθοδόξου παραδόσεως του λαού μας: «Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε. Η βλασφημία Αμβρόσιου μας σοκάρισε. Δεν ταιριάζουν στην Ορθοδοξία φασιστοειδή».

Αλλά έρχεται ο Μάιος, και ο καθείς θα λάβει σύμφωνα με τα έργα αυτού!

(ΥΓ) 1: Δώστε προσοχή στο «μας» («μας σοκάρισε»…) της Πιπιλή. Δε λέει «με σοκάρισε». Λέει «μας». Άρα δεν είναι προσωπικό το θέμα…

(ΥΓ) 2: Πως είπατε; Μήπως τους αδικούμε; Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη; Ωραία. Ας το δεχθούμε προσωρινά, αν και είμαστε σιγουρότατοι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με οργανωμένη επίθεση κατά της Ορθοδοξίας μας από τη νεοταξίτικη ΝΔ (Νέα Δυστυχία), με αιχμή του δόρατος την Πιπιλή. Περιμένουμε, λοιπόν, την άμεση αποπομπή της Πιπιλή από την ΝΔ και την δημόσια συγνώμη του ίδιου του Σαμαρά προς τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο. Αλλιώς είναι συνυπεύθυνος για τη βλασφημία!

(ΥΓ) 3: Ακόμα και ο Σ. Θεοδωράκης, που αν δεν είναι άθεος είναι τουλάχιστον θρησκευτικά αδιάφορος, μόλις είδε τις αντιδράσεις του πιστού λαού άδειασε τον αχαρακτήριστο Δήμου, με αποτέλεσμα αυτός να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το «Ποτάμι»…

(ΥΓ) 4: Οφείλει, λοιπόν, ο Σαμαράς να πάρει θέση ΣΗΜΕΡΑ κιόλας! Τώρα!

Εθνικισμός