Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μπορούν να γίνουν εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή;


Όπως αποκάλυψε και η Ι. Μάνδρου (από πηγές... δικαστικών κύκλων!) στις 11 Μαΐου θα αποφασίσει ο Άρειος Πάγος για το αν θα συμμετάσχει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα στις εκλογές. Άλλωστε στη «δημοκρατία» τους δεν υπάρχουν αδιέξοδα.


Αν ένα κόμμα κερδίζει συνεχώς έδαφος το οποίο χάνει το αντισυνταγματικό τόξο, λύσεις υπάρχουν: Βάζεις στη φυλακή τα στελέχη του, αφήνεις το παρακράτος να κάνει την «βρώμικη» δουλειά και εν συνεχεία μπορείς θαυμάσια να το θέσεις και εκτός εκλογών με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου του κράτους.

 Τα προβλήματα του Σαμαρά όμως δεν τελειώνουν εκεί. Το θέμα δεν είναι απλώς αν η Χρυσή Αυγή θα είναι στις εκλογές, αλλά αν μπορούν να γίνουν εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή. Επίσης θα βρεθούν οι επίορκοι εκείνοι που χρειάζεται το καθεστώς του μνημονίου για να διαπράξουν αυτό το συνταγματικό έγκλημα; Και ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις αντιδράσεις από μια τέτοια πράξη που θα ακυρώσει αμέσως την λαϊκή κυριαρχία;

Εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή δεν γίνονται. Τα σενάρια που διαδίδει το κόμμα της Συγγρού εντάσσονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο ψυχολογικού πολέμου προς τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους του Εθνικιστικού Κινήματος.

 Οι Έλληνες όμως θα στηρίξουν μαζικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο και τη νύχτα της 25ης Μαΐου θα δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Σαμαρά και τους συνεργάτες του.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής