Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Εν μέσω Λαμπρής, ο Σαμαράς και οι στοές απεργάζονται σχέδιο απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής


Ανακίνηση των σεναρίων για μη ανακήρυξη των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής από συμμορία επιόρκων που λυμαίνονται τον Άρειο Πάγο επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία εν μέσω θρησκευτικής κατανύξεως.
Με δύο ξεχωριστά δημοσιεύματα από εφημερίδες που με τον ένα τρόπο ή τον άλλο πρόσκεινται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, επιχειρείται η αναθέρμανση των μεθοδεύσεων. Κοινή συνισταμένη και των δύο δημοσιευμάτων το σενάριο περί παράνομης εμπλοκής της Αρείου Πάγου στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το «Βήμα», του γνωστού «ομίλου» ΔΟΛ, κάνει λόγο για τον ερχομό αμερικανοσιωνιστικών οργανώσεων στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν με επίορκους δικαστικούς και πολιτικούς την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. «Κρίσιμη θεωρείται η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη της νομιμότητας ή μη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στις επόμενες ευρωεκλογές, απόφαση η οποία σύμφωνα με τον νέο νόμο θα ληφθεί στις αρχές Μαΐου», σημειώνει με νόημα η εφημερίδα.

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» γίνεται λόγος για συζήτηση που έγινε επί του θέματος μεταξύ του ίδιου του Σαμαρά και την επίτροπο Δικαιοσύνης, Βίβιαν Ρέντιγκ. Παραλλήλως γίνονται ζυμώσεις στους δικαστικούς κύκλους του Αρείου Πάγου και οι επίορκοι προσπαθούν να δουν πως θα ανεβάσουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας. Και σε αυτή την εφημερίδα γίνεται λόγος για τις σκέψεις που υπάρχουν περί μη ανακήρυξης του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής, για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαμαράς προσπαθεί να βρει επιόρκους προκειμένου να τον εξυπηρετήσουν και να δράσουν παρανόμως, νοθεύοντας με τον τρόπο τους το εκλογικό αποτέλεσμα. Η αποκάλυψη της σκευωρίας προκάλεσε πανικό και «παγωμάρα» σε όσους έχουν καταλύσει το Πολίτευμα, όμως από ότι φαίνεται προχωρούν και πάλι στις προπαρασκευαστικές ενέργειες. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι αυτές οι μεθοδεύσεις δεν μπορούν να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή.

Οι ενέργειες τους θα έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω γιγάντωση της λαϊκής κατακραυγής εις βάρος τους και θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ενδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο κόσμος θα βρει τρόπο να εκφραστεί στις κάλπες, κάνοντας τους εφιάλτες τους πραγματικότητα, βγάζοντας μία Χρυσή Αυγή ακόμα πιο δυνατή από ότι έχουν φανταστεί.