Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Χέρι - χέρι Κουτζαμάνη και τρομοκράτες


Από την τελευταία προκήρυξη των Αριστερών δολοφόνων και τρομοκρατών «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ»:


«Ένα επαναστατικό κίνημα οφείλει να είναι προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει με τα όπλα τους δολοφόνους των ταγμάτων εφόδου που θα σηκώσουν ξανά κεφάλι, γιατί αποτελούν εμπόδιο στην ανάπτυξη ενός επαναστατικού κινήματος, στο δρόμο για την κοινωνική απελευθέρωση και γιατί ο Φύσσας δεν θα είναι το τελευταίο θύμα τους. Γι' αυτό και η εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο από τις Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις ως απάντηση στην δολοφονία Φύσσα και στην δολοφονική δράση των νεοναζί, ήταν μια δίκαιη, αλλά και εύστοχη πολιτικά ενέργεια...»

Η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της προκήρυξης μέσω των ΜΜΕ μας δίνει την ευκαιρία και το δικαίωμα να θέσουμε το απλό και λογικό ερώτημα στον επίσημο λογοκριτή του καθεστώτος που δεν είναι άλλος από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη:

Για τα βίντεο που αποδεικνύουν την σκευωρία ενάντια σε ένα ολόκληρο νόμιμο πολιτικό κόμμα εφαρμόζετε προληπτική λογοκρισία, την ίδια στιγμή που αφήνετε ελεύθερα να παρουσιάζονται στα ΜΜΕ προκηρύξεις δολοφόνων-τρομοκρατών που κομπάζουν για τις εκτελέσεις τους και την ευστοχία τους;

Όταν οι τρομοκράτες απειλούν ακόμη και προαναγγέλλουν νέες … πολιτικές δράσεις;

Η φυσική εξόντωση που ευαγγελίζονται οι τρομοκράτες δεν διαφέρει από την εξόντωση που εφαρμόζουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο οι τρομοκράτες της κυβέρνησης με εκτελεστικά όργανά της τους επιόρκους υποτακτικούς της.

Το παρακράτος Σαμαρά χέρι-χέρι λοιπόν με το παρακράτος των δολοφόνων και της βίας των τρομοκρατών. Κοινός ο εχθρός τους. Η υπόθεση της ελεύθερης προβολής της προκήρυξης σε συνδυασμό με την ένοχη σιωπή της Προέδρου του Αρείου Πάγου έρχεται να επιβεβαιώσει και να αποδείξει για άλλη μια φορά αυτό για το οποίο βοά ο μη εξαρτώμενος δικαστικός κλάδος.

Έρχεται να επιβεβαιώσει τις θέσεις όλων αυτών που αρχίζουν σιγά-σιγά να πυκνώνουν τις φωνές τους και να αντιδρούν στο βρώμικο κύκλωμα. Εμείς προσθετικά και προς επίρρωση των ανωτέρω υπενθυμίζουμε την εύστοχη παρατήρηση Μπαλτάκου από το γνωστό βίντεο – εξομολόγηση:

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτήν την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Κουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Λες ε;

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Ε βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον Εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Κουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Πώς μπήκε η Κουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.

Κανονικό ξεβράκωμα και δι’ αυτού ο εξευτελισμός ενός ολόκληρου θεσμού. Το ποτήρι στην Δικαιοσύνη ξεχείλισε. Η αντίδραση των τιμίων δικαστών έρχεται και θα λυτρώσει τον κλάδο αποκαθιστώντας την αξία και το κύρος τα Δικαιοσύνης.

Δεν θα είναι απλώς κάθαρση και σκούπα. Θα είναι τσουνάμι. Όσο για την κυρίως υπόθεση και τον ελληνικό λαό… τα καλυτέρα έρχονται. Τέλος, για την κα Πρόεδρο δύο λέξεις με σημασία: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Αλλά πού να καταλάβει αυτή; Η υποκρισία περισσεύει.