Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η Ελλάδα των ονείρων μας και η Ευρώπη των τοκογλύφων - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Σε ένα μήνα, την 25η Μαΐου 2014 πρόκειται να διεξαχθούν στην Πατρίδα μας οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών κρίνεται σημαντικό τόσο από εθνικής, όσο και από Ευρωπαϊκής απόψεως.
Από πλευράς Ευρώπης είναι σημαντικό γιατί σε αυτές θα κριθεί κατά πόσον οι δυνάμεις, ο οποίες αντιτάσσονται στο καπιταλιστικό τέρας των Βρυξελλών, θα ενισχυθούν, έχοντας σαν βασικό τους αίτημα μία άλλη Ευρώπη, την Ευρώπη των Εθνών, των Λαών, των Πατρίδων. Από πλευράς εθνικής οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 έχουν πράγματι την σημασία δημοψηφίσματος και σε αυτές θα κριθεί από τον λαό η αντεθνική πολιτική των Μνημονίων, η οποία έχει οδηγήσει την χώρα στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο, παρ' όλες τις μεγαλόστομες και κυνικά ψευδείς δηλώσεις της συγκυβέρνησης ότι όλα βαίνουν καλώς και η χώρα ευρίσκεται σε... ανάπτυξη! Μιλούν για ανάπτυξη όταν όλα δείχνουν ότι η κοινωνία διέρχεται μία πρωτοφανή κρίση και η εθνική οικονομία καταρρέει, όταν όχι μόνον οι άνθρωποι, αλλά και οι αριθμοί δυστυχούν. Όμως, αυτοί, με περισσό θράσος επιμένουν ότι πάμε... καλά!

Στις εκλογές της 25ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος με σύνθημά της "Ναι στην Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων, Όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων". Επειδή όμως, το πλέον σημαντικό είναι να δίνουμε περιεχόμενο στις λέξεις πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι για εμάς η Ευρώπη, τι εννοούμε με την λέξη Ευρώπη.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη για εμάς είναι μία οντότητα με περιεχόμενο Ιστορικό, πολιτιστικό φυλετικό. Είναι ένα σύνολο κρατών τα οποία συνέχει μία κοινή ιστορία, ένας κοινός εν πολλοίς πολιτισμός και μία ενότητα έναντι των έξω της Ευρώπης ευρισκομένων γεωπολιτικών δυνάμεων. Εάν Ευρώπη είναι ένα συνονθύλευμα οικονομικών συμφερόντων, ένα "κονσόρτσιουμ" τραπεζικών, χρηματοπιστωτικών, τοκογλυφικών παραγόντων, τότε στην περίπτωση αυτή δεν θέλουμε και δεν μας συμφέρει εις ουδεμία των περιπτώσεων να ανήκουμε σε μία τέτοια Ευρώπη. Εάν Ευρώπη είναι μία ομάδα κρατών, η οποία με τρόπο δουλικό υπηρετεί τα συμφέροντα μίας έξω της Ευρώπης ευρισκομένης υπερδυνάμεως, τότε αυτή η Ευρώπη δεν είναι η δική μας Ευρώπη, είναι απλά μία απάτη, ένα ακόμη ολέθριο τέχνασμα της παγκοσμιοποίησης, η οποία επιθυμεί με τον τρόπο αυτό την καταστροφή των εθνικών κρατών, την καταστροφή της Ιστορικής Μνήμης χιλιάδων ετών, προκειμένου να μεταβάλλει τους λαούς της Ηπείρου μας σε έναν καταναλωτικό πολτό των παγκόσμιων τοκογλύφων. Αυτήν την Ευρώπη όχι μόνον δεν την θέλουμε, αλλά πρέπει και να την πολεμήσουμε. Ας μιλήσουμε, όμως, και με όρους γεωγραφικούς. Η δική μας Ευρώπη δεν είναι δυνατόν να ομιλεί και να επιδιώκει την ένταξη στην Ευρώπη μίας Ασιατικής χώρας, όπως είναι η Τουρκία και την ίδια στιγμή όχι μόνον να αποκλείει, αλλά και να διάκειται εχθρικά απέναντι στην Ρωσία, αποκλείοντας από την Ευρώπη σχεδόν διακόσια εκατομμύρια Ορθοδόξων. Η δικιά μας Ευρώπη λέει ναι στην Ελληνική Ευρώπη της Αναγεννήσεως των κρατών της Δύσεως, μια Ευρώπη, η οποία προέκυψε από τις ιερές πηγές του Κλασσικού μας Πολιτισμού, αλλά λέει ΝΑΙ και στην Ευρώπη της Ανατολής, στην Ευρώπη η οποία προέκυψε από την παράδοση της χιλιόχρονης "Βυζαντινής" μας Αυτοκρατορίας και αυτή η Ευρώπη δεν είναι άλλη από την Ρωσία. Από την Ρωσία την οποία με τρόπο σκαιό αποκλείουν από την Ευρώπη οι έμποροι του χρήματος, οι πουριτανοί και οι τοκογλύφοι της Δύσεως και όλα αυτά με την καθοδήγηση μίας δυνάμεως εξωευρωπαϊκής! Αυτό το οποίο αναφέρω διαφαίνεται ευκρινώς με τρόπο δραματικό στην περίπτωση της Ουκρανίας.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ

 Όπως και στην περίπτωση των τυχοδιωκτικών και κερδοσκοπικών εκστρατειών των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, έτσι και στην περίπτωση της Κριμαίας και της Ουκρανίας, η Ευρώπη των Βρυξελλών, σύρεται άβουλη πίσω από το άρμα της Ουάσιγκτον ενάντια σε αυτά τα ίδια τα συμφέροντά της. Πρωταγωνιστές σε αυτήν την ολέθρια πολιτική η Αγγλία, η οποία ουδέποτε αρνήθηκε τον αντιευρωπαϊκό της ρόλο, και η Γερμανία της Μέρκελ, η Γερμανία των τοκογλύφων και της απόλυτης υποταγής στον μεγάλο αφέντη. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές , υπάρχει όμως και ένας θλιβερός ουραγός, το ψευτορωμέικο των Βενιζέλου και Σαμαρά, το οποίο ακολουθεί πιστά τις εντολές του υπερατλαντικού αφέντη ενάντια στο εθνικό συμφέρον των Ελλήνων και απειλεί με κυρώσεις την Ρωσία. Η Ιστορία διδάσκει, όμως οι κρατούντες στην χώρα αυτή δεν την λαμβάνουν υπόψιν τους, Δεν λαμβάνουν υπόψιν τους ότι πριν 150 περίπου χρόνια για την Κριμαία έγινε ένας πόλεμος και από την μία πλευρά ήταν Τούρκοι και Αγγλογάλλοι και από την άλλη οι Ρώσοι, μαζί με Έλληνες εθελοντές. Πέρα από την Ιστορία δεν βλέπουν το προφανές, ότι δηλαδή στην περίπτωση της Ουκρανίας τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ γεωπολιτικά συμφέροντα ευρίσκονται σε ευθεία σύγκρουση με τα συμφέροντα της Ευρώπης των τοκογλύφων και της υπερατλαντικής υπερδυνάμεως.

ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ: ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

 Δεν είναι όμως, μόνον η περίπτωση της Κριμαίας, κατά την οποία η ένοχη και μοιραία εξουσία αυτής της χώρας λειτούργησε ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Η περίφημη ελπίδα της εντάξεως της Πατρίδας μας σε αυτήν την "Ευρώπη", από το 1981 μέχρι σήμερα, έχει πλέον πάρει την μορφή ενός εφιάλτη, ο οποίος απειλεί αυτήν την ίδια την εθνική μας ύπαρξη. Φυσικά και δεν φταίνε μόνον οι πουριτανοί τοκογλύφοι, οι οποίοι εξουσιάζουν την Ευρώπη των Βρυξελλών. Ασφαλώς ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ είναι και όσοι εξουσίασαν αυτήν την χώρα.

Είναι αλήθεια ότι μας υποσχέθηκαν πολλά. Μας υποσχέθηκαν οικονομική ευημερία και αντ' αυτού με τρόπο και μέθοδο χειρουργική κατέστρεψαν την εθνική μας οικονομία, κατέστρεψαν την βιομηχανία μας, την βιοτεχνία, την γεωργία μας. Μας έδωσαν άφθονο χρήμα, το οποίο, όμως πήραν εύκολα πίσω, με έργα σκανδαλωδώς πολυδάπανα και με τρόπους πολλούς, πάντα μοιράζοντας βέβαια τις απαραίτητες ΜΙΖΕΣ στους ενταύθα εκλεκτούς τους. Μας υποσχέθηκαν ασφάλεια έναντι στην τουρκική επιθετικότητα και δεν έκαναν τίποτε.

Με αυτές τις σκέψεις σήμερα στην εποχή του Μνημονίου, που κάθε τόσο καταργούν οι επαγγελματίες ψεύτες, περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ. Και αυτό ακριβώς θα είναι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές της 25ης Μαΐου. Μία ψήφος για την Ευρώπη του Ελληνικού Πολιτισμού, μια ψήφος ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού