Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Θέμις Σκορδέλη: Έλληνα, σκέψου εσύ τον εαυτό σου, τους λαθρομετανάστες τους σκέφτονται οι άλλοι!


Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Θέμις Σκορδέλη έστειλε αγωνιστικό μήνυμα μέσα από τα κελιά της Τιμής για τις επερχόμενες εκλογές.


Συναγωνιστές μου, Συμπατριώτες μου

70 μέρες μέσα στην φυλακή της παράνοιας, όπου κάποιοι φύλακες δηλώνουν άθεοι και απάτριδες, όπου την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας μας, σέρβιραν μπριζόλα. Στη φυλακή όπου δεν με αφήνουν να πάω στην εκκλησία να παρακολουθήσω την λειτουργία με το πρόσχημα ότι υπάρχει εντολή από το Υπ. Δικαιοσύνης για αυξημένα μέτρα προστασίας στους υπόδικους της Χρυσής Αυγής. Όμως η εκκλησία είναι γεμάτη ηλικιωμένες κρατούμενες γυναίκες. Φοβούνται και μόνο την παρουσία μας. Φαντασθείτε τι θα γινόταν στην διαδρομή από τον Κορυδαλλό μέχρι την Βουλή, όταν θα μετέφεραν τους έγκλειστους Συναγωνιστές για να απολογηθούν.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΑ των τόσο άδικα φυλακισμένων, όταν οργιάζουν οι κλέφτες, οι λαδιάρηδες, οι καταχραστές, οι προδότες. Σας χαιρετίζω λοιπόν όσους εσάς, εκτός από τους προδότες. Για τον Αλεξόπουλο δεν θα χαραμίσω ούτε μια λέξη. Για τον Μπούκουρα έχω να πω ότι ξεπούλησε την ιδεολογία του (αν ποτέ την είχε), τον αγώνα της παράταξης που του έκανε την τιμή να τον συμπεριλάβει ως υποψήφιο. Ναι, Στάθη, πήρες πολλές ψήφους, ΑΛΛΑ τις πήρες γιατί κατέβηκες με την ΧΑ. Αν κατέβαινες με άλλο κόμμα, θα τις έπαιρνες; Ξεπούλησε την πατρίδα του, καταδίκασε την οικογένειά του και τέλος, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. Λυπάμαι και εύχομαι στην οικογένειά του καλή δύναμη για να αντέξει την ντροπή και την κατακραυγή που την καταδίκασε να επωμίζεται ο ίδιος ο Στάθης.

Γείτονές μου, συμπατριώτες μου,

24/11/2008 ήταν η πρώτη διαμαρτυρία μας και από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια, προσωπικών θυσιών, προσωπικών αγώνων του καθενός από εμάς στο 6ο διαμέρισμα. Αγώνας υπό την τρομοκρατία και την συκοφαντία από το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ και του στρατού τους, τους αναρχικούς και τους αντεξουσιαστές. Εδώ, σε όλο το 6ο διαμέρισμα (Κυψέλη, Πλ. Αμερικής, Αγ. Παντελεήμονας, Πλ. Αττικής, Πλ. Βικτωρίας, Πλ. Βάθης, Μουσείο, Ομόνοια, αλλά και στην Πλ. Κολιάτσου και στον Κολωνό) 6 ολόκληρα χρόνια ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ σε όλο το σύστημα, φωνάξαμε, παλέψαμε σε όλα τα Διαμερισματικά και Δημοτικά Συμβούλια, καταγγείλαμε, αγωνιστήκαμε σαν κάτοικοι ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ στο πλευρό μας την Χρυσή Αυγή. Σας καλώ να ξαναφέρετε στο μυαλό σας τις συγκεντρώσεις μας, με τους χιλιάδες Αφγανούς, αναρχικούς, αντεξουσιαστές, απέναντι στους παππούδες μας, στις γιαγιάδες μας, σε εμάς τους ίδιους. Σας υπενθυμίζω πόσες φορές οι διάφοροι θεσμικοί φορείς μας κορόιδεψαν και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας.

Ποιον να πρωτοθυμηθώ; Τον Χρυσοχοϊδη ως υπουργό Δημοσίας Τάξεως, τον Ταξίαρχο στην ΓΑΔΑ, τον Κακλαμάνη που επί δημαρχίας του ερήμωσε την Αθήνα, κλείνοντας όλα τα ξενοδοχεία περιμετρικά της Ομόνοιας, αφού είχε γκετοποιηθεί η περιοχή και δεν ήθελε να εναντιωθεί στην κεντρική κυβερνητική ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ και ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ πολιτική της ΝΔ. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω, μας έλεγαν στο σχολείο. Μπορούσες κ. Κακλαμάνη! Έρχεσαι τώρα και ξαναδιεκδικείς την Δημαρχία και έχεις το θράσος, όταν αναφέρεσαι στα προβλήματα του κέντρου της Αθήνας, να μην αναφέρεσαι στο ΕΝΑ και μοναδικό που είναι η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Που έχει αφανίσει τους Έλληνες από τις γειτονιές, με την εγκληματικότητα, την πορνεία, τα ναρκωτικά, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, την υπερσυγκέντρωση λαθρομεταναστών, την ισοπέδωση των εθίμων που δεν τηρούνται πια, γιατί δεν υπάρχουν οι γειτονιές, γιατί οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν βράδυ στις περιοχές μας.

 Όχι κύριε Σπηλιωτόπουλε, η κυβέρνησή σου είναι που δημιούργησε αυτήν την εφιαλτική εικόνα της πόλης μας και τα λόγια είναι λίγα, χιλιοειπωμένα, μα πάνω απ’ όλα ΨΕΥΤΙΚΑ σαν τις υποσχέσεις του Σαμαρά προεκλογικά το 2012.

Όχι κύριε Σοφιανέ, δεν φταίει η κρίση και η άτιμη και καταραμένη πλουτοκρατία. Αφενός γιατί αυτή την πλουτοκρατία την εκφράζει στην κυριολεξία η Αριστερά, οι αριστεροί αγωνιστές με τις δεξιές τσέπες και ο κόσμος το έχει καταλάβει πια. Ασχοληθείτε να μετράτε τις καταθέσεις σας και τα ακίνητά σας και αφήστε εμάς τους Χρυσαυγίτες να υπερασπιζόμαστε μόνοι εναντίον ΟΛΩΝ τους φτωχούς και αδικημένους Έλληνες. Γιατί κύριε Σοφιανέ, ψεύτη και υποκριτή, δεν σε άκουσα ποτέ να καταγγείλεις έναν Ελληναρά ότι εκμεταλλεύεται τους δυστυχείς λαθρομετανάστες είτε για τον ύπνο, είτε για το μεροκάματο του τρόμου π.χ. στα φαναρτζίδικα στο Περιστέρι και στα χωράφια της επαρχίας.

Όχι κύριε Καμίνη, που μας κορόιδευες είκοσι εκπροσώπους συνοικιών, όταν ο αντιδήμαρχός του της Δημοτικής Αστυνομίας κος Αβραντίνης, μας δήλωσε πανηγυρικά ότι πέρασε ο νόμος για να ψεκάζονται με ανεξίτηλα σπρέι τα προϊόντα παρεμπορίου, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ. Όταν μας δήλωνε η εκπρόσωπός σου ότι τα παιδιά λαθρομεταναστών αρνούνται, λόγω θρησκείας, να εμβολιαστούν, αλλά εσείς τους επιτρέπετε να πηγαίνουν στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς,

Λεφτά για το φεστιβάλ χασισιού και την γιορτή του λαθρομετανάστη είχες, άθλιε κακομοίρη. Όμως θυμήσου ότι τώρα δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί. Μην ξεχνάμε ότι το προεγκεκριμένο κονδύλι του ΕΣΠΑ για την ανάπλαση-ενοποίηση της περιοχής Αγ. Παντελεήμονα – Αττικής, το επέστρεψε πίσω ο Καμίνης, με την δικαιολογία ότι εκείνος κρίνει ότι δεν χρειάζεται η ανάπλαση! Σε μια κίνηση εκδίκησης για τους κατοίκους της περιοχής που όρθωσαν την φωνή και το ανάστημά τους στους δουλεμπόρους και εκμεταλλευτές των λαθρομεταναστών. Ένα κονδύλι που δεν έβγαινε από το Ταμείο του Δήμου, ένα κονδύλι που του το χάριζαν, το επέστρεψε για να μας εκδικηθεί!

 Όσον αφορά τον Σακελλαρίδη, τον αναρχικό του “θα ‘θελα αλλά δεν τολμώ”, που ούτε αυτό μπόρεσε να γίνει (είναι τόσο φοβιτσιάρης και ανύπαρκτος) αλλά εξαντλεί όλη του την αναρχία στο “ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ” μόνο στο facebook, το μόνο που έχω να του πω είναι: ΜΠΟΥ!!! Είμαι σίγουρη ότι έχει κατατρομάξει.

Συμπατριώτες μου και συναγωνιστές μου.

Αυτή είναι η τελευταία, στην κυριολεξία, ευκαιρία που έχει η Αθήνα για να σωθεί. Αυτή τη στιγμή η πόλη μας αντιπροσωπεύει ότι πιο άσχημο, ξεφτιλισμένο, ξεχαρβαλωμένο, άρρωστο, ισοπεδωμένο φέρει η Πατρίδα μας. Μια βόλτα στην επαρχία θα σας δείξει την μεγάλη διαφορά. Ήθη και έθιμα, παραδόσεις και εθνικές επέτειοι εορτάζονται στην επαρχία, αλλά όχι εδώ. Η Αθήνα εκπροσωπεί τον καρκίνο που τρώει την Ελλάδα. Ότι πιο βρώμικο, ανθελληνικό, προδοτικό έχει μαζέψει αυτή η πόλη και εφαρμόζεται. Είναι η Αθήνα της πολυπολιτισμικής πορνείας. Είναι η Αθήνα του πολυπολιτισμικού εμπορίου ναρκωτικών, είναι η Αθήνα των πολυπολιτισμικών συμμοριών, του πολιτιστικού ξεπεσμού, της πολιτισμικής αλλοτρίωσης, ισοπέδωσης και εκφυλισμού.

Συμπατριώτες μου, και όσοι δεν ανήκετε στην Χρυσή Αυγή, ξέρετε ότι μόνον αυτή η παράταξη μπορεί να συμμαζέψει την σαπίλα, να καθαρίσει την βρωμιά, να νοικοκυρέψει το οικονομικό ξεσάλωμα και τις απατεωνιές που έχουν γίνει στο Δήμο, στην Τεχνόπολη, σε όλη την Αυτοδιοίκηση. Αποδείξαμε ότι χωρίς κρατική και άλλη χρηματοδότηση, βγάλαμε και τις δημοτικές αλλά και τις δυο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις. Βαθιά μέσα σας ξέρετε, έχετε καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικά ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ποιοι συμπεριφέρονται σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, όταν δεν σου επιτρέπουν να ακούσεις ελεύθερα όλες τις φωνές, όλες τις απόψεις. Όταν σου απαγορεύουν, εσύ και μόνο εσύ, να διαλέξεις τους εκπροσώπους σου. Ξέρετε ποιος στ’ αλήθεια θέλει να σε φιμώσει, να σε κοροϊδέψει για να μην αποκαλυφθούν οι απατεωνιές του και οι κλεψιές του. Ξέρετε ότι, όλα όσα μας κατηγορούν είναι ψέμματα και ξέρετε ότι δίνοντας στην ΧΑ την δύναμη, θα είστε εσείς που θα τους ελέγξετε, εσείς που θα τους ξεμπροστιάσετε, εσείς που θα τους τιμωρήσετε, εσείς που θα καθαρίσετε την πόλη σας και τελικά εσείς που επιτέλους θα ζήσετε σε αυτή την πόλη.

 Ξέρετε, βιώσατε, ακούσατε τους αγώνες και τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής. Του μοναδικού κινήματος που υπερασπίζεται τον Έλληνα πολίτη. Δεν μας έχει μείνει κανένας ΑΛΛΟΣ να μας υπερασπιστεί, από τον πρώτο νεκρό λόγω της κρίσης μέχρι του τελευταίου από το χέρι του “κακόμοιρου λαθρομετανάστη”. Έλληνα, ξέρεις μέσα σου και ξέρεις καλά ότι στον Βρεφονηπιακό σταθμό δεν θα είχες βάλει το παιδί σου, ούτε στο δημόσιο της γειτονιάς σου, αν ο Παναγιώταρος δεν κατέθετε ερώτηση στη Βουλή για το πόσα παιδιά Ελλήνων και πόσα αλλοδαπών φοιτούν στα δημόσια σχολεία ή βρίσκονται στους παιδικούς σταθμούς. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής έκανε τους κυβερνώντες να βρουν τα κονδύλια για να πάρουν και το παιδί σου.

Έλληνα πολίτη, ξέρεις πολύ καλά ότι ο Δένδιας δεν σε θυμήθηκε τώρα, ούτε τώρα σε λυπήθηκε για να βάλει αυξημένες αστυνομικές περιπολίες, αλλά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής που ολοένα μεγαλώνει το κατάφερε.

Συμπατριώτη μου, η Χρυσή Αυγή έκανε τον “Αρούλη” να κραυγάζει -τρόπος του λέγειν- μηδενική ανοχή στο παρεμπόριο. Η διαφορά του 0,29% του 2010, στο 7% του 2012 και το 20% του 2014, είναι ο μοχλός πίεσης της όποιας βελτίωσης της ζωής σου. Πέρα και πάνω από προσωπικές πολιτικές μικροσκοπιμότητες, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι η ευημερία, η ευνομία,, η πρόοδος και η αλληλεγγύη του Έλληνα προς Έλληνα σε αυτή την ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που είναι χειρότερη και από πόλεμο.

 Έλληνα, σκέψου εσύ τον εαυτό σου, γιατί τους… δύστυχους λαθρομετανάστες και μετανάστες, τους σκέφτονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Εσύ έχεις μόνο εμάς τους Χρυσαυγίτες, που 6 χρόνια τώρα είμαστε δίπλα σου, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Με το κοινοβουλευτικό έργο του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής συνολικά, όσο και με το ήθος, την συνέπεια, την ετοιμότητα, ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα και την αγωνιστικότητα που έχουν ο Ηλίας Κασιδιάρης, επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στον Δήμο της Αθήνας και ο Ηλίας Παναγιώταρος, επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στην Περιφέρεια, μόνο σιγουριά, εγγύηση για την απονομή δικαιοσύνης και όραμα μπορείς να προσδοκάς.

Σκέψου Έλληνα… Είναι αυτοί που σου μιλάνε με καθάριο λόγο, απλό, καθημερινό, που μιλάνε στην ψυχή σου και την καρδιά σου, στον καθημερινό σου αγώνα και την αγωνία σου. Όχι σαν τους αριστερούς και δεξιούς, που στην Βουλή, στις εκπομπές, χρησιμοποιούν πομπώδεις εκφράσεις, εξεζητημένες, ακατανόητες λέξεις, για να κάνουν επίδειξη έπαρσης, αλαζονείας, γνώσεων; Σε ποιον; Στον άνεργο που τρέχει να φάει στα συσσίτια; Που χτυπάει χίλιες πόρτες την ημέρα για ένα μεροκάματο; Στην μάνα που παρακαλάει να δουλέψει στο φαστφουντάδικο μαζί με 20 Πακιστανούς, για 2 ευρώ την ώρα; Σύγκρινε αυτούς τους “δημοκράτες” πολιτικούς με τους κακούς Χρυσαυγίτες.

Θυμηθείτε ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως πρώτοι φωνάξαμε εδώ στον Άγιο Παντελεήμονα. Γιατί, όπως έχω ακούσει τόσες φορές τον Αρχηγό να λέει, παλεύουμε για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη. Γιατί το κάθε σύνθημα είναι μια ιδεολογική θέση της Χρυσής Αυγής. Γιατί η ΧΑ δεν υπόσχεται διορισμούς, δεν διαθέτει καναπέτες εφησυχασμού, δεν προσφέρει δικαιολογίες και συγχωροχάρτια για την απουσία στους αγώνες, δεν συγχωρεί την αδιαφορία για τον διπλανό σου, για την πατρίδα σου.

Υπόσχεται αγώνες, πολλούς αγώνες, δυνατούς, έντιμους, όμορφους. Γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε ότι του Έλληνα ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει.

Συμπατριώτη μου, γείτονά μου

Εδώ στις δύσκολες περιοχές, η ψήφος σου είναι το όπλο σου, είναι η κραυγή σου και στις δημοτικές αλλά και στις ευρωεκλογές. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.”

ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ