Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κοσμοπλημμύρα για τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής


Η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο προχθεσινό της φύλλο φιλοξενεί ένα πλούσιο ρεπορτάζ από την εορταστική διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής.


Μάλιστα στο εξώφυλλο φιγουράρει μια εικόνα από το κοινωνικό έργο του Λαϊκού Συνδέσμου ακριβώς δίπλα από πολυδιαφημιζόμενο κοινωνικό μέρισμα Σαμαρά, από το αίμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, που αναμένετε να χορηγηθεί προεκλογικά γεμάτο αδικίες και αποκλεισμούς.

Ουρές για τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής!

Ουρές πολιτών κάθε ηλικίας σχηματίστηκαν χθες το πρωί για περίπου δύο ώρες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων που οργάνωσε το κόμμα για την εορτή του Πάσχα. Όπως είχε ήδη ανακοινώσει μέσω διαδικτύου η Χρυσή Αυγής, καλώντας τους Αθηναίους, στη διανομή τροφίμων θα δινόταν προτεραιότητα σε πολύτεκνους, τριτέκνους και ανέργους, ενώ συνολικά οι μερίδες προς διάθεση έφτασαν τις 4.000.

Οι πρώτοι πολίτες άρχισαν να φτάνουν στο σημείο στις 11 το πρωί, προκειμένου να παραλάβουν κρέας (αρνί), αυγά, τσουρέκια, κοτόπουλο και πατάτες, με την οδό Δηλιγιάννη ωστόσο να παραμένει ανοιχτή για την κυκλοφορία των οχημάτων. Όπως συνηθίζεται στα «συσσίτια» που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, οι πολίτες επεδείκνυαν τις ταυτότητές τους στους εθελοντές και μέλη της οργάνωσης, κι έπειτα προμηθεύονταν τις σακούλες με τα τρόφιμα.

Εκεί ήταν και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος για τη δημαρχεία της Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η τρομοκρατική μας οργάνωση κάνει διανομή τροφίμων αντί να τα κάνει βίλες και πισίνες. Τα λεφτά των βουλευτών γίνονται τρόφιμα για τους απόρους». Η διανομή ολοκληρώθηκε μετά τη μία το μεσημέρι.