Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Το εβραϊκό λόμπι επιβεβαιώνει επίσημα τον Μπαλτάκο


"Ο Σαμαράς τον Σεπτέμβριο είχε υποσχεθεί ενώπιον της American Jewish Committee ότι θα ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή"


Οι ταγοί της αντιδημοκρατικής σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την δήθεν «ανεξαρτησία» της δικαιοσύνης. Μετά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου διαψεύδουν συνεχώς τις παρεμβάσεις τους, αλλά και το γεγονός ότι αυτές έγιναν κατ' εντολή ξένων κέντρων, όμως σε άλλα χρονικά σημεία τις επιβεβαιώνουν καθιστώντας τις διαψεύσεις τους εξευτελιστικές.

Παρά τις διαψεύσεις τους οι Μιχελάκης, Αθανασίου και Σαμαράς παραδέχτηκαν ότι έχουν υπάρξει παρεμβάσεις ακριβώς στην κατεύθυνση που απεκάλυπτε ο Μπαλτάκος στο επίμαχο βίντεο, ενώ ο τύπος εκείνης της περιόδου το έγραφε απροκάλυπτα και ανοιχτά για όποιον διάβαζε τις φυλλάδες τους. Το ότι έχουν υπάρξει σαφείς φορτικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι κάτι που το έχει αντιληφθεί ο καθείς και αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο, που μένει να το ερευνήσει η πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη στο μέλλον.

Πέραν όμως του αδικήματος της παρακώλυσης της Βουλής, της κατάλυσης του πολιτεύματος, υπάρχει και το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που ενεργοποιείται από το γεγονός ότι η κυβέρνηση λειτουργεί κατ' εντολή ξένων κέντρων εξουσίας, τα οποία απαιτούν την δίωξη της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό το σημείο το ίδιο το εβραϊκό λόμπι επιβεβαιώνει, με τον πιο επίσημο τρόπο, τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου, αποδεικνύοντας την άνευ όρων παράδοση της εν Ελλάδι δημοκρατίας στις ορέξεις των ξένων επικυρίαρχων.

Ως γνωστόν ο Μπαλτάκος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο επίμαχο βίντεο ότι: "Την προηγούμενη μέρα ο Σαμαράς είχε πει στο παγκόσμιο εβραϊκο συνέδριο: τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας. Και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς". Η εν λόγω αποκάλυψη Μπαλτάκου ερχόταν ως επίρρωση των λεγομένων του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτη, ο οποίος είχε πει ότι «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο» και εξειδίκευε λέγοντας ότι «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

 Τα παραπάνω τα είχαν επιβεβαιώσει οι ίδιοι οι εντολείς σε προγενέστερο χρόνο, γεγονός που καταδείκνυε η Χρυσή Αυγή. Ο ίδιος ο πρόεδρος του Παγκόσμιο Εβραϊκού Συμβουλίου,Ρόλαντ Λόντερ, είχε πει ότι «ευχαριστώ γι' αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους», ενώ λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, Μόσε Κάντορ, βράβευσε τον Αντώνη Σαμαρά για τις παρεμβάσεις του στην δικαιοσύνη.

Τώρα με ανακοίνωση του, το ίδιο το σιωνιστικό λόμπι, επιβεβαιώνει αυτά που είπε ο Μπαλτάκος, δίνοντας άλλη μία απόδειξη για έξωθεν πιέσεις και παρεμβάσεις που οδήγησαν στην κατάλυση του πολιτεύματος με τις εντολές Σαμαρά προς επίορκους δικαστικούς.

Ιδού το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης του σιωνιστικού λόμπι που επιβεβαιώνει απόλυτα Μπαλτάκο και Ρουπακιώτη και αποδεικνύει πως ο Σαμαράς είναι πειθήνιο όργανο του διεθνούς σιωνισμού: Στην ανακοίνωση της προς τα μέλη της, η AJC αναφέρει ότι «στο βίντεο, ο Μπαλτάκος λέει στον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ότι ο πρωθυπουργός κίνησε τη διαδικασία έρευνας εναντίον της για να έχει πολιτικό κέρδος. Στην απ' ότι φαίνεται φιλική συνομιλία, ο Μπαλτάκος αναφέρεται στην υπόσχεση του κ. Σαμαρά να "ξεριζώσει" τη Χ.Α. όταν μίλησε στα μέλη της AJC στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο».